Японка с над 700хил. последователи в Youtube ЛУДНА по българска БАНИЦА, ЛЮТЕНИЦА, ВАФЛИ (ВИДЕО)

Японката Еми Произведено в Япония (Emmymade in Japan), която е истинска звезда в мрежата с над 700 000 хиляди последователи в  youtube е направила видео, как сладко похапва българска храна.

Тя с удоволствие дегустира как яде, българска лютеница Малинчо Хорце,  баница БЕЛА, вафли МУРА (която тя забавно прочете като “МАЙПА”)  и МОРЕНА, както и Луканка Карловска на Тандем, а също така и локум на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ.

Краткото клипче е събрало над 100 000 харесвания и е истински хит в youtube. Продуктите са й изпратени от българката Деси, която е омъжена за чужденец, който също рекламира българската храна и по специално нашата уникална българска студена супа ТАРАТОР. 

За първи път виждаме някой чужденец да рекламира толкова успешно нашите родни продукти и то напълно безплатно. Така че ние екипа на Чуждоземец, както и всичките българи в чужбина, които вече са гледали клипа изпращаме своите благодарности на Еми от Япония и както се казва по български, ДА ПРОДЪЛЖАВА В СЪЩИЯ ДУХ!

СПОДЕЛЯЙТЕ го спокойно, нека повече хора видят и разберат за българската храна и традиции!


Българка от Япония избродира с шевици картата на България!

Българи в Япония, както и всички българи в чужбина, изпращайте ни вашата история, като натиснете тук.

Ако желаете можете да я публикувайте сами в Твоят Чуждоземец -> your.chujdozemec.com , където можете да качите също снимка или видео от страната в която сте.

При въпроси пишете на електронната ни поща chujdozemec@yahoo.com

Facebook коментар
(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *