Мнозина от нас знаят, че преди години японски учени излязоха със сензационната теория, че водата има памет, чувства, а може би съзнание! Водата е най-важният компонент в нашия живот, без нея не можем, а над 90% от организма ни е от вода!

Може да се каже почти със сигурност, че всеки човек в България е залят с негативна енергия от всички страни! Злобата и завистта са се пропили в нашето общество, а тези низши чувства имат огромно влияние върху нашия живот и здраве, дори и без да усещаме.

Негативната енергия се е закотвила в дома на българина и неусетно, но неминуемо носи нещастие, болести, бедност.

Представяме ви изумителен и изключително лесен три, който буквално ще изсмуче лошото от вашия дом и ще отпуши поток от щастие и просперитет!

Вземете буркан и го напълнете с 1/3 морска сол, 1/3 оцет и 1/3 чиста вода!

Вижте и запомнете как изглежда сместа в този момент /добра идея е да направите снимка с телефона си, за да сте сигурни/.

Поставете буркана на място в дома си, където според вас би могло да има натрупване на негативна енергия и не го местете 24 часа.

Ако след едно денонощие забележите:

– Че сместа е потъмняла

– Че в сместа са се образували мехурчета

– Че облика на сместа се е променил по какъвто и да било начин от началото

Това значи, че в дома ви витае негативна енергия!

Много е важно след това да излеете всичко в тоалетната или още по-добре на далеч от дома си, защото тази смес е попила вредните енергии като гъба.

Ако разликата в облика е драстична, направете го пак и пак, докато сместа не спре да се променя. След това е добре да правите това профилактично по няколко пъти в годината.

Опитайте и се уверете, че действа! Споделете с вашите близки!

Източник: kakata.info

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 223 - Today Page Visits: 1
SHARE