5 неща, които можеш да научиш само от свекървата

По време на сватба основният съюз е между този на булката и младоженеца. Оттам насетне обаче кръгът от участници се увеличава. Така в най-близкото обкръжение на булката попада свекървата.

Преди да я замерите с нещо, трябва да знаете, че това същество може да ви научи на нещо, което друг едва ли би успял.
1. Вътре във всеки мъж, въпреки брадата, биреното коремче и раздутото самочувствие, винаги живее едно малко момче, което през детството си най-много се е радвало на ходенето на футболни стадиони с тати. Урок: Окуражавайте увлеченията на съпруга си.
2. Всеки мъж мечтае в миг на слабост до него да има силна жена. Всяка сутрин тя забравя колко слаб е бил той вчера. Урок: Не напомняйте на мъжа кои са слабите му страни.
3. Котаракът мърка най-силно, когато го галите зад ушето. Мъжете се нуждаят от похвали, а женското възхищение е най-идеалното гориво за двигателя на мъжката креативност.
4. Главната функция на жената в живота на мъжа е незабележимо за него да го управлява и да му подсказва кои са правилните решения.
5. Супа, основно, десерт… Мъжете обичат да ядат и то подобаващо добре. Не е задължително да сте кулинарен гений, за да успеете да устройсвате апетитна трапеза.
Източник: bukvar

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *