Британски тийнейджъри в ШОК! Изнасилили ги два пъти в рамките на четири дни в турски хотел, а персоналът: Вие и вашия групов секс

Четирима британски тийнейджъри, заминали на ваканция зад граница за първи път, разказаха, че са били сексуално експлоатирани два пъти в рамките на четири дни, а местната полиция игнорирала техните молби за помощ. Младежите – три момичета и момче – са били отседнали в хотел Савк в курорта Алания на турското крайбрежие на Средиземно море.   На третата нощ от престоя им обаче, твърди едно от 19-годишните момичета, член на персонала ѝ посегнал сексуално и се е наложило тя да го отблъсква със сила.

През следващата нощ друго от момичетата, както твърди то, било опипано на плажа посреднощ и се е наложило да бяга от група мъже, пише в. „Сън”.  Когато обаче британските младежи се опитали да подадат сигнал на рецепцията в хотела, служителите просто им се изсмели. След това младежите се обърнали към полицията, но по думите им местните власти въобще не искали да им помагат.

Самият хотелски персонал твърди, че групата млади британци са „пиели много” и „са търсили групов секс”. Майката на едно от момичетата, което е от Съри, казва, че британското посолство в Турция ги е посъветвало да напуснат района. „Те са били на първата си почивка зад граница заедно като приятели.

Това, което им се е случило, е ужасно. За нас, родителите бе много притеснително, защото искахме да им помогнем, но бе можехме. Те също навъртяха сметки за стотици британски лири, за да подържат контакт с нас”, разказа тя.   От агенцията за пътувания LastMinute.com, от която младежите си поръчали ваканцията, пък заявили, че не могат да настанят пострадалите в друг хотел поради ограничените места в курорта.

Източник: plovdivskinovini.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *