Дневен хороскоп за 21.05.2017 г. Скорпион романтична среща. Овен отделете време за себе си!

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Днес, може да отделете време за себе си и за подновяване на гардероба, за което никой няма да ви се обиди. Освен това, финансовото ви положение, ще ви позволи да си купите нещо, което искате. Не се препоръчва да пътувате извън града, особено ако имате някои проблеми с автомобила. Обърнете внимание на домакинската работа, отпуснете се и си направете план за бъдещето.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май ) 

Може да получите силна подкрепа от някой покровител. Ще бъдете много благодарни за помощта, но на по-близко общуване с този човек няма да отидете. Този ден може да е съдбоносен, когато в личния ви живот, ще станат ярки промени. Не трябва да вземате решения, ако морално не е готови за това.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Трябва да проявите повече инициатива в работата, отколкото в личния си живот. Доверете се на обстоятелствата, до вечерта всичко, ще се реши във ваша полза. Що се отнася до парите, те няма сами да паднат в ръцете ви, ако сте мързеливи и се съмнявате в решенията си. Ако искате да избягате от суетата на света, пообщувайте с близките си.

 

 

 РАК ( 22 юни – 23 юли )

Колкото по-радостно и оптимистично прекарате този ден, толкова по-добри, ще са бъдещите ви перспективи в работата. Не споделяйте лични неща с тези, които не са достатъчно честни с вас. Днес може внезапно да се срещнете с лице, към което сте изпитвали дълбоки чувства. Важно е, да не бързате с изводите.

 

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Проявете максимум любознателност, ако въпросът се отнася за професионалните ви дела. Възможна е силна конкуренция и открита враждебност от страна на някои колеги. В любовта, не е необходимо да се полагате само на чувствата, дори и ако обичате и се доверявате на избраника си. Хармония в дома и тишина – това е важно за вас.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Трябва да бъдете не само активни, но и упорити в семейните дела. От вас се очаква, да направите първите стъпки, така че не се изолирайте в своите мисли. За материалното благополучие, ви е нужна твърда почва под краката, която може да получите само с помощта на верни и истински приятели.

 

ВЕЗНИ( 24 септември – 23 октомври)

Днес ще получите щедра и необичайна изненада от съдбата, без която би било трудно да се движите напред в живота. Отказа от вредните навици, ще помогне за подобряване на вашето здраве и ще повдигне на настроението ви. Вечерта, ако е възможно, е добре да отделите време само за себе си.

 

 

СКОРПИОН ( 24 октомври – 22 Ноември )

Днес, ако успеете, хармонично да общувате с приятели и колеги, до вечерта, ще постигнете всичко за което сте мечтали. Денят е перфектен за трансформация на външния вид и посещение на салон за красота. Една романтична среща, ще донесе много приятни емоции, както и ще позволи да разсеете съмненията си, относно партньора.

СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември – 21 Декември )

Предстои ви интересен ден, когато, ще може да намерите нужната ви информация за всичко, което ви интересува. Шанс за успешна обмяна на опит с хора, с които сте работели заедно. Рискът, понякога си заслужава, но днес само, ще ви навреди. Особено, ако ще се занимавате с финансови транзакции.

 

 

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари )

Трябва тихо и спокойно, да приемате всичко, което се случва в живота ви. В противен случай, ненужните емоции и агресия, ще подрият авторитета ви и ще създадат нови проблеми. Продажба на недвижимо имущество, ремонт и инвестиции, е по добре да отложите. Най-доброто което може да направите, е да се абстрахирате от всичко и да се заемете с любимото си хоби.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари – 19 февруари )

Денят е благоприятен, за разкриване на най-интимните кътчета на душата ви, така че с усмивка, да гледате на всичко което се случва. Физическият труд е по-добре да изключите, за да не се подкопае здравето ви. Днес е по-добре, да се откажете от пазаруване, както и от даване на заеми на или инвестиции в нови проекти. Вечерта поканете на гости, някой приятен човек.

 

 РИБИ ( 20 февруари – 20 март )

Здравето ви, ще е най-важното в този ден. Вземете си почивка, разходете се или правте упражнения. По-малко стойте пред компютъра или най-добре отидете на фитнес. Днес също е възможно да получите неочаквана печалба, която ще ви позволи да изплатите натрупаните дългове.

Източник: http://astrostar.eu/

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *