ИЗПРАЩАНЕТО НА АБИТУРИЕНТКА – ОТ 1500 ДО 4500 ЛЕВА

Рокля, грим, обувки, чанта, ресторант, кола… Много често за едно момиче да се превърне в най-красивата абитуриентка излиза доста скъпо. След няколко дни хиляди зрелостници ще се разделят с училището, а подготовката за бала е започнала преди месеци.

Изборът на рокля отнема една голяма част от подготовката за абитуриентския бал, но най-важното е тя да е най-красивата. За Катерина нейният тоалет е бил любов от пръв поглед. Цената – 900 лева. „Бюджет до 500-600 можех да се вместя, но много ми хареса”, обяснява пред “Нова тв” Катерина Великова.

Роклята е само една от няколкото, които Катерина ще ползва като абитуриентка. “Това е само за паметника, иначе после на дискотеката ще съм с друга. Тя е къса вече, понеже няма как да ида на дискотека с нея. Другата е евтина – около 50-60. За изпращането – другите неща са ми на горе-долу по-приемливи цени понеже ми е много скъпа роклята. За изпращането е около 50, обувките не са кой знае колко – по 20,30 лв. Плюс чанти – и те 20,30 лв. и стават едни големи пари. После има грим, после има прическа, после има маникюри”, добавя абитуриентката.

Има разходи и за ресторант и дискотека.  Така сметката за празника набъбва до 4500 лева, изчислява Катерина. Нейната съученичка Кати Андреева също се е подготвила с няколко тоалета. А в начинанието се евключила дори леля й, която е изпратила чанти от Испания. Балната рокля е 200 лева. Останалите рокли за вечерта са между 50 и 120 лева. Обувките пък са три чифта. Официалният тоалет избрала почти случайно – миналото лято, докато се разхождала с майка си в Слънчев бряг. Крайната сметка за бала е около 1500 лева, пише http://budnavarna.bg

Не се самолекувайте при Акне! Съветва Юлианна Кафалиева един от най-добрите козметици на Пловдив

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *