Младо момиче и приятелят й, решават дългосрочно да наемат квартира в Несебър. За намирането на апартамент използват фейсбук групата “Квартири Несебър”  с 173 абоната/фена. Пускат кратко съобщение, че търсят квартира в Несебър за студио или двустаен апартамент в новата част.

 

“Търся квартира за целогодишно за двама , студио или две стаи в Несебър нова част. Спешно !”

 

Веднага получават оферта от жена, която им предлага квартира в района между Равда и Несебър. Според жената, която предлага апартамента в него има кухня и всичко необходимо за живеене.

Договарянето става на лични съобщения, но се вижда че момчето и момичето наемат апартамента, без да го видят и остават разочаровани от локацията на имота.

Оказва се доста по далеч от предвиденото. Решават да си поискат парите си обратно, от което собственика на апартамента хваща момчето за гушата.

Кой крив и кой прав оставаме да прецените сами от снимките и коментарите във фейсбук групата:

Рамона Манова

“В отговор на Megy Georgieva.Резервации не се излагайте, апартамента ви е изключително неидубен и на кофти място.А относно предишните ни наемодатели които не желаеха да пуснат договор, всичко се направи на доверие и всеки месец им плащахме и по един зимен за постоянен престой ни изгониха ГЛУПАВА ГОСПОЖО която нямате грам мизък да коментирате неща които нямате бегла представа! Защото за два месеца ни взеха четери наема Елка Тодорова и мъжът и който хвана приятелят ми за гушата когато си поискахме парите.По добре си замълчете вместо да ме заплашвате на лични съобщения смешна госпожо.”

 

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 1027 - Today Page Visits: 1