Нашите нудистки плажове- незаконен инкубатор на героини в порно сайтове /снимки 18 +, документи/

Зрее международен скандал заради перверзност- на квадрат с комерсиална цел. Агенти на порно сайтове играят ролята на папараци и заснемат наред омъжени и неомъжени жени по нашите плажове, най- вече нудистките.

Снимка на дъщеря ви по монокини в порно

Фотоси, които могат да съсипят семейството ви.

Кадри, направени от псевдо щракачи с фотоапарати, които обикалят и заснемат – я красиво момиче без горнище, я цели семейства на нудистки плажове. А след това продават снимките в порно сайтове!

За проблема сигнализира читател по имейла и ни праща в конкретика за какво иде реч, включително сигналите си до прокуратурата и отговорите от нея.

  

Първият начин, за който разказа, е: паразитите наемат модел за уж художествена актова фотография. Той се ползва за параван, докато се заснемат нудисти на заден план или нищо неподозиращи плажуващи. Често снимат и със скрити камери. След това снимките са обработвани и качвани в различни порно сайтове, разказа нашия източник. Стигат до там, допълни той, чрез Фотошоп да махат банските на заснети момичета и да им слагат полови органи от други фотоси. Представете си следната ситуация, описва жалбоподателя: Отивате на нудистки плаж с гаджето си. Някакъв обаче безочлив паразит ви нащраква и разпространява снимките в порно сайтове. След време вие сте се разделили с това момче. Омъжила сте се за друг.

Щастливи сте, имате деца, но в един слънчев ден колегите на съпруга ви му пращат линк към снимките от миналото, качени в порно сайт, за чието съществуване дори не подозирате. Как ще се почувствате тогава, какъв ще е ефектът върху щастливия ви до този момент семеен живот, пита човекът.

Първият сигнал е подал на 28 май до Районна прокуратура във Варна. Той сигнализира за хора, които грубо погазват личната свобода и пространство на нищо неподозиращи граждани (български и чуждестранни). Най-малко двама души от години обикалят нудистките плажове и заснемат плажуващите със скрита камера и публикуват снимките и видеото в порнографски воайорски уебсайтове, обяснява жалбоподателя, като към сигналът е приложил и линк на сайта, който, според него, се подхранва с незаконни материали най-вече от България, Румъния, Русия, Украйна. Според него паразитите обикалят родните и най-вече натуристките плажове поне от 2008 г. насам.

Другият проблем, чрез незаконното заснемане, е че в обективите им попадат не само нищонеподозиращи пълнолетни, но и непълнолетни и малолетни лица. Дори и самите воайори (посетители на тези порнографски уебсайтове) се усещат, че могат да попаднат под ударите на закона.

Ето някои от техните коментари: NSX300 => „I think she is underage… Not quite good for this site…” – (Аз мисля че тя е непълнолетна… Това не съвсем добре за този уебсайт.) => „Did you ask her age?” – (Питахте ли я за нейната възраст?), разказва в сигнала си жалбоподателя. За съжаление обаче, прокуратурата не предприемала адекватни мерки, допълва той.

На 25 юни, почти месец по-късно, отново се обръща към Районната прокуратура във Варна. Причината – съмнява се, че варненското обвинение ще свърши добре работата по разбиването на престъпната група. На 16 юли праща и сигнал до Главния прокурор на България.

Сега през лятото е най-доброто време за залавянето на тази група. Освен че грубо удрят по Конституцията, те могат да навредят непоправимо и на туризма на България, както и на имиджа на правораздавателните органи, категоричен е жалбоподателят, който все пак не е загубил напълно своята надежда, че Главния прокурор Сотир Цацаров може да се самосезира след публикации в медиите и натиска на обществото, което ще научи за проблема. Апелирам, добави той, всеки български гражданин, който случайно е видял снимки на свои приятели или познати, уронващи тяхната репутация, и направени без хората да подозират, да сигнализират органите на реда, прокуратурата и медиите.

Г. Георгиев

С. Сергеев

Източник:

Facebook коментар