Няма лоша реклама! ЦЕЛУВКАГЕЙТ ВСЪЩНОСТ ВДИГНА РЕЙТИНГА НА КОБРАТА В САЩ

Скандалът, добил известност като “Целувкагейт”, заради който временно беше отнет лицензът на Кубрат Пулев в щата Калифорния, всъщност може да му донесе позитиви. Въпреки че ще си има съдебни главоболия с репортерката Джени Суши, която целуна след мача с Богдан Дину, българският боксьор набира все по-голяма популярност в САЩ.

 

Kubrat Pulev t-shirt Boxing Revolution

Това сочат данните от гледаемостта на ESPN, който излъчи мача му с румънеца. В деня на оригиналното излъчване на срещата 23 март американският телевизионен гигант отчете най-ниската си посещаемост за боксово събитие от много време насам. Но седмица по-късно повторението на двубоя е било гледано от 25% повече зрители, отколкото директното излъчване и аудиторията надхвърля половин милион домакинства, които са платили да го проследят отново. Като причина за този огромен интерес американците отчитат разразилия се скандал със Суши и повишеното внимание на американците към него.

 

 

 

Така евентуален нов негов мач на територията на САЩ ще предизвика много поголям първоначален интерес. За да се случи такъв обаче, той трябва да успее да се разбере с адвокатите на репортерката и лицензът му да бъде “размразен”. Изслушването на Кобрата и Суши пред Атлетическата комисия на Калифорния е на 14 май.

Източник: Gong.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *