Танца на смъртта

Какво танцуваха водещите български юдомасони и бандити в Саудитска Арабия?

Танцът носи името Арда и е традиционен арабски. Танцува се преди война и се свързва с военни победи. Обичайно започва със стих, който се повтаря под ритъма на барабани. После се повдигат сабите във въздуха, също ритмично. Смята се, че използваните оръжия са автентични, използвани при екзекуции.

Подготовката за мюсюлманската екзекуция на България, Борисов (Бехар) и Кобурга илюминат, стартираха чрез договорка с другите богохулници, от началото на 2018 г. да започне приемане в сатанинските джамии на наша територия на проповедници от Саудитска Арабия. 1400 съвременни жреци на Ваал ще проповядват уахабитски ислям в нашата родина, подготвяйки мюсюлманите за джихад и клане на българи. Според евреина, наркопроизводител  Бойко, България нямало да плаща нито стотинка от бюджета, защото имамите ще бъдат на издръжка от Саудитска Арабия.

(Източник “Под око”. Будители предупреждават, че източниците на тези информации също участват в тезите и антитезите на юдомасонството. Самото име на сайта “Под око” намеква за всевиждащото око на Луцифер. Те дават вярна информация, настройвайки хората към разделение, без да предоставят истинска алтернатива на този сатанински театър).

Източник:

buditeli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook коментар