Овен

Открийте добрите варианти

Вероятно ще ви се налага да преодолявате обективни препятствия – професионални, финансови или административни. Ще се справите, ако действате спокойно и дипломатично. Отношенията ви с близък човек, най-вероятно приятел, ще бъдат подложени на изпитание. Интимният ви партньор проявява чувство за собственост и малко ви ревнува. Подарете си интимна вечер.

Телец

Разнопосочна изява

Днес вероятно ще ви се наложи да се изявявате на два фронта. При това допълнително ще ви обременят и най-неотложните домашни задачи. Пазете се от избухвания по дребни поводи. Бъдете максимално деликатни с околните. Сигурно ще има над какво да размисляте днес. В повечето случаи ще се окаже, че сте преувеличили значимостта на собствената си личност.

Близнаци

Предпочитате действията

Дългите и умозрителни разговори днес няма да са ви по вкуса. Вие ще предпочитате действията. Нужно е да проявите повече решителност. Имате вроден инстинкт към печелившите сделки и това може да ви донесе малко пари. В интимен план ще сте нежни и същевременно огнени. С тези оръжия в краката ви може да падне всякаква крепост.

Рак

Работете сами

Ще се предпазите от погрешни ходове и проблеми, ако откажете сътрудничество с хора, които познавате отскоро. Личност, с която сте работили в миналото, ще ви възложи извънслужебни ангажименти с добри изгледи за печалба. В приятна обстановка, най-вероятно вечерта, ще ви представят особа от противоположния пол и това ще е началото на нова емоция.

Лъв

Емоционално неразположение

Ситуациите, в които ще попадате през днешния ден, крият опасност да ви натоварят емоционално и да подсилят чувството ви за неудовлетвореност. То няма да идва по конкретен повод, но трудно ще го преодолеете. Вслушвайте се по-често във вътрешния си глас. Това ще ви помогне да избегнете кардинални грешки в отношенията си с хората. Не давайте пари на заем – няма да ги получите обратно.

Дева

Заплашва ви небрежност

Петък е благоприятен за решаване на лични и обществени проблеми, но не и за финансови начинания. Ако се опитате да си набавите допълнителни приходи, по-вероятно е да загубите или да ви измамят. Небрежност или разсеяност заплашват финансовите ви дела. Вечерта ще бъдете в компанията на доста хора, но само партньорът ви ще има истинска нужда от вас.

Везни

Изпълнявате обещания

Петък е денят, в който можете да изпълните дълго отлагани обещания. С успех можете да уредите и кореспонденцията си. Сутринта ще се чувствате по-бодри и жизнерадостни. Използвайте ранните часове, ако ви предстои пътуване или обучение. Можете добре да обосновете пред шефовете своите убеждения. Следобед мнозина от вас ще са насочили вниманието си към срещите от интимен характер.

Скорпион

Не сте активни

Насрочена делова или приятелска среща ще се отложи и това ще ви разочарова. Чувствате се потиснати и не сте в състояние да проявявате особена активност. На всичко отгоре ще трябва да решите и паричен проблем. Вест отдалеч, а защо не и от чужбина, може да изиграе положителна роля за настроението ви. Пресмятайте всичко по няколко пъти.

Стрелец

Енергия

Днес можете да постигнете желаните резултати, при положение че съчетаете енергията и ефективността. Организирайте целенасочено усилията си. Ако успеете да го направите, повечето събития в последния ден на седмицата ще ви зарадват. Благоприятни ще бъдат и тенденциите в общуването с околните. В личен план сами изберете нещата, с които да се занимавате.

Козирог

Знаете какво искате

Отдъхвате си от напрежението на изминаващата седмица. Знаете какво искате, отново ви завладяват спокойствието и увереността. Днес можете да използвате времето именно за да изградите новата си стратегия. Ако сте по-смели, можете да спечелите добра сума. При мнозина рискът би бил оправдан, ако иска да сменят работата или дори местоживеенето си.

Водолей

Интелект

Вашият интелект е основното, върху което може да заложите днес. Организирайте целенасочено усилията си. Не позволявайте дребните неща да изместят от съзнанието продуктивните ви намерения. Не прекалявайте с разходите. Уверете се, че доходите, на които разчитате, наистина са сигурни и тогава харчете. Здравето ви е стабилно. Внимавайте в любовна игра с Дева или Везни.

Риби

Постижения

Бавно, но сигурно вие се приближавате към постижения, които доскоро не сте и очаквали. За това определена роля има и шансът. Направете така, че докато той работи за вас, и вие да поработите за него. Не се отдавайте на така характерната за вас мнителност. Съсредоточете се върху работата с мисълта, че всичко, което правите, е добро.

Източник:segabg.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 831 - Today Page Visits: 2
SHARE