Влюбена жена направи публично предложение за брак на приятеля си, но след това всичко се обърка… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Публичното предложение за брак на тази жена не протече по план и тя остана седнала сама и тъжна на паважа. Тя извърши този романтичен жест на оживена улица в Сантяго, столицата на Чили, като преди това седна на земята и изрече съкровените думи, информира “Мирър”. Въпреки че мъжът на нейното сърце отговори положително, той не остана с нея, а си тръгна бързо и тя се почувства самотна, разочарована и като че ли в някаква степен с разбито сърце, не очаквайки такава реакция от любимия си.

Кадрите показват как влюбената жена е седнала на улицата като същевременно държи пръстен и отчаяно иска нейният приятел да се ожени за нея.  Мъжът се надвесва над нея засрамено и неловко,  казвайки, че е съгласен, но иска тя да спре с публичното си предложение.

Тя обаче, явно е очаквала по-ентусиазиран отговор и отказва да му даде пръстена, когато той понечва да го вземе.  На мястото бързо се събира тълпа, която се опитва да подкрепи девойката.  Мъжът продължава да казва на жената, че е съгласен и ще се ожени за нея, но тя не се повдига от мястото си, разочарована от поведението му в този важен момент от техните отношения. В този миг чилиецът си тръгва, а жената остава седнала на улицата, без да го последва и само гледайки го как се отдалечава. Случайна очевидка на сцената се опитва да успокои момичето и й казва, че е ясно, че този мъж не си заслужава нейните усилия.

Източник: www.blitz.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *