Долче и Габана се обявиха против хомосексуалните „семейства“, гей лобито бясно

Двамата италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана се обявиха в защита на традиционното семейство и категорично отхвърлиха гей „браковете“ и отглеждането на деца от хомосексуални двойки.

Това докара до истинска истерия гей лобито, натрапващо новите „ценности“, защото самите Долче и Габана са хомосексуални. Те бяха партньори в продължение на 23 години до раздялата си през 2005 г. Въпреки това, те не споделят войнстващата политическа доктрина на гей активистите, насочена срещу семейната институция.

В интервю за списание „Панорама“, двамата се обявиха против това, гей двойки да отглеждат деца, включително и собствени, но заченати инвитро. „Ние сме против осиновяването. Единственото семейство е традиционното“, цитира думите им Би Би Си.

„Не на химическото потомство и матките под наем – животът тече по естествения си начин, има неща, които не бива да бъдат променяни“, добавят те.

Доменико Долче обяснява, че децата трябва да бъдат резултат от един „акт на любов“. „Раждаме се от майка и баща – или поне така би трябвало да бъде. Аз наричам тези деца на химията „синтетични деца“. Наети матки, семенна течност, избрана от каталог.“323600_v1500x1000new

Стефано Габана допълва: „Семейството не е прищявка. В него има някакво свръхестествено чувство за принадлежност“.

От интервюто става ясно и че през 2006 година Габана се е свързал с жена, която да му роди дете, но в крайна сметка се е отказал, защото бил против идеята дете да отрасне с двама гей родители. „Всяко дете се нуждае от майка и баща. Не мога да си представя детството ми без моята майка.“ Освен това двамата дизайнери смятат за жестокост бебе да бъде разделено от майка си.

Думите им предизвикаха истерия сред гей лобито. Лице на подетата кампания срещу тях стана видния гей активист, Елтън Джон. Певецът призова за бойкот на продуктите на Долче и Габана. В същото време, последната колекция на двамата дизайнери бе посветена именно на традиционното семейство.

Източник: http://nreporter.info/

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *