Жители на Ню Йорк написаха над 300 жалби срещу развратни посетители на хотел. Нюйоркчаните, чиито прозорци гледат директно към 28-етажният хотел, са недоволни от това, че неговите посетители постоянно правят секс в стаите, без да затварят щорите.

Жителите на района Манхатън за два месеца са подали над 300 жалби срещу наскоро отворилия Public Hotel заради провокативното поведение на неговите клиенти, пише The New York Post.

Жителите на Ню Йорк, чиито прозорци гледат директно към 28-етажната сграда, са недоволни от това, че клиентите му постоянно правят секс и не затварят щорите. А някои, както хетеросексуални, така и хомосексуални двойки, се отдават на ласки директно върху прозорците на хотела. 68-годишна местна пенсионерка се бои, че тази вакханалия ще бъде видяна и от внуците ѝ.

От откриването на хотела през юни са подадени над 300 жалби. Експертите казват, че едва ли ще се стигне до ограничаване на поведението на клиентите на хотела: в стаите те имат право да си правят каквото си искат.

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 441 - Today Page Visits: 2