Официално от кралския дворец: Принц Хари и Мегън Маркъл ще се оженят през пролетта

147

Принц Хари и американската актриса Мегън Маркъл ще сключат брак, съобщиха официално от Кларънс Хаус, кралската резиденция на британските престолонаследници.

Сватбата ще бъде следващата пролет

В официалното изявление се казва, че принц Хари, които е пети в наследяването на кралската корона е щастлив да съобщи, че двамата вече са сгодени и той е получил благословията на родителите на госпожица Маркъл.

Мегън и Хари, които са двойка от юли 2016-та ще живеят в резиденцията Нотингъм Котидж в двореца Кенсингън в Лондон. Според официалната информация те са се сгодили по-рано този месец.

Първата им официална поява заедно беше през месец септември, когато актрисата придружи принца в Торонто по време на игрите за ранени войници, чиито патрон е Хари.

loading...

Днешното съобщение идва на фона на продължителни спекулации за годежа на 33-годишния Хари с 36-годишната Меган.

В изявление родителите на бъдещата булка Томас Маркъл и Дориа Рагланд заявиха, че са „невероятно щастливи“ и желаят на младите „безкрайно щастие“. „Нашата дъщеря винаги е била мил и любящ човек. Това да видим нейния съюз с Хари, който споделя същите качества, ни носи голяма радост като родители“, посочват те.

За годежа са били информирани само кралицата, която е дала благословията си и най-близките членове на семейството. Елизабет II и съпруга и принц Филип са „доволни за двойката и им желаят много щастие“, заяви говорителя на Бъкингам.

„Престолонаследникът Уилям и Кейт са много развълнувани за сватбата на Хари и Меган. За тях е било истинско удоволствие да опознаят бъдещата съпруга на принца и да гледат колко щастливи са заедно двамата“, добави той.

Суматоха пред двореца Кенсингтън

Час след обявяването на годежа, сградата, в която живеят Хари, Уилям и Кейт бе буквално обсадена от медии.

Стотици журналисти от целия свят предават на живо новината за бъдещата кралска сватба на живо.

Това е нашето време

В интервю за списание „Vanity Fair“ по-рано този месец бъдещата принцеса за пръв път сподели за любовта си с Хари. „Ние сме двама души, които са влюбени и са много щастливи заедно.“

36-годишната актриса е известна с участието си в тв сериала „Костюмари“, но прекрати участието си в него заради присъединяването й към кралската фамилия. Заради истерията около новата двойка дворецът беше принуден да публикува изявление, в което критикува „сексизма“ и „расизма“, с който Меган – която е от смесен произход, трябва да се сблъсква в социалните мрежи и пресата.

flashnews.bg
Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 85 - Today Page Visits: 1