Пътник на “Райнеър” намери хитър начин да спести от ръчен багаж (СНИМКИ

Пътник на „Райнеър“ успя да измисли хитър начин да прецака компанията и нейната нова политика за облагане на такси на ръчния багаж. И успя да го направи по наистина стилен начин. Лий Кимино, на 30, запазил полет до Белфаст за разходка през уикенда, но разбрал, че тази разходка ще му излезе доста солена само заради една малка чанта, пише “Новини Лондон”.

Считано от 1 ноември, компанията накара своите клиенти да си плащат дори за ръчния багаж. За да избегне този неприятен момент, находчивият младеж тръгнал на път с доста дебело палто, под което скрил всичките си принадлежности. „Обичам „Райнеър“ и обичам да летя с тях. Винаги си спазват графика, но тези промени не са ми приятни. Не ми се плащат осем паунда“, коментира мъжът, който се занимава с отдаване на квартири под наем.

В приготовление за своя рожден ден, който да празнува в Белфаст, Кимино си взел дебело палто и покрил няколко чифта панталони, тениски и тоалетни принадлежности, както и бельо, чрез специално направени за целта дълбоки джобове. Идеята била да се помести всичко.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Блиц

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *