Реклама на УНИЦЕФ ни подготвя за среща с извънземни?

УНИЦЕФ е фонд създаден от ООН през 1946 година с главна цел да помага на децата на човечеството по отношение на изхранването им, опазване на здравето им, а също така и по отношение на просветата. Организацията действа в целия свят.
 
 
Техният клон в Чили наскоро публикува видеоклип в официалната си Фейсбук страница със загадъчното заглавие: „Да срещнеш някой различен е чудесна възможност да получиш ценен опит. Да кажем да на интеграцията!“
 
Да, посланието е много важно (универсално приемане и любов за всички), но не можем да не се замислим обаче, какво точно искат да ни кажат?
 
Дали видеото е само едно средство за масова комуникация относно, какво наистина означава приемане в голям мащаб или има по-дълбоко значение?
 
Това, което е интересното в случая е, че видеото излиза само няколко седмици след извънредната пресконференция между НАСА и СЕТИ, където се обсъждаше откриването на земеподобната планета Kepler 452B.
 
Откакто съзнанието ни като човешки вид започна да се разширява, ние започнахме да откриваме и приемаме различното и чуждото по различен начин. Може би е дошло време да отворим съзнанието си за чуждото извън нашата планета.
 
Ако любовта е любов, тогава любовта е любов за всички.
 
РЕДАКЦИЯ! Поради някаква причина, рекламата беше изтрита от официалният youtube канал на УНИЦЕФ Чили. След това е качен нов клип с наименование „UNICEF Marciano“, тоест Марсианец. Коментарът го оставям на вас. Ето и новото видео:

Източник: setlans.wordpress.com

Изпратете ни вашата история в чужбина

Пишете на електронната ни поща: chujdozemec@yahoo.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *