Реклама с чисто голи стюардеси вбеси жените в мрежата, а мъжете… (ВИДЕО 18+)

Жител на Алма Ата забелязал в мрежата и качил на своя Фейсбук реклама на казахстански портал за продажба на авиобилети Chokotravel, в която са снимани абсолютно голи стюардеси, съобщава vesti.ru.

Те агитират потенциални клиенти за полети без надценки. Но това че красавиците са дибидюс се разбира не веднага, а чак когато камерата се отдалечи и те свалят кокетните си шапчици, за да прикрият най-пикантното си място.

След като видеото бързо стана вирусно, в мрежата избухна бурна дискусия. Редица потребители, предимно жени, се опълчват на тази реклама и я наричат “пошлост, достойна за реклама на публичен дом”.

Мъжете коментират видеото по съвсем различен начин. Ето една от типичните оценки: “Повечето жени не обичат, когато показват други жени голи и привлекателни. Как се нарича това в психологияга?, пита потребителят.

Други си признават, че може и да не си купят билети, но видеото ще гледат поне още веднъж. Факт е обаче, че въпреки полярните мнения, рекламата за броени дви е събрала множество гледания и коментари.

Превод: blitz.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *