Само ако знаехте как тази самотна майка на 14 деца ги издържа! Ти и аз даже не бихме си го и помислили! Дявол или ангел? Преценете сами:

Американката Надя Сюлейман е на 33 години, когато се оказва майка на четиринадесет деца . Била е бременна „само“ седем пъти, а последното раждане й е дало осем деца- близнаци !

Героинята на нашата история е родена на 11 юли 1975 в калифорнийския град Фулъртън. Тя взела бакалавърска степен от Калифорнийския държавен университет и работела като техник в клиниката там.

майка на 14 става порноактриса

Идол на Надя е известниата холивудска актриса Анджелина Джоли . Жената се опитала да прилича на актрисата както физически, така и психически. Мнозина вярват, че намерението да има голям брой деца също е вдъхновено от Джоли.

майка на 14 става порноактриса

През 1996 г. Надя се омъжила за Марко Гутиерес, но двамата се разделят след 4 години. Причината е невъзможността да имат деца . Тя е привърженик на изкуствено осеменяване , и Марко бил категорично против.

майка на 14 става порноактриса

След развода, Надя твърдо решила, че все пак ще стане майка. Тя се възползвала от услугите на банка за изкуствено осеменяване и през 2001 г. родила първото си дете. Младата жена не спряла дотук и родила още пет деца, две от които са близнаци.

майка на 14 става порноактриса

В началото на 2009 г., Надя Сюлейман стана известна по целия свят. Тя ражда цели осем близнака и всички деца до едно са живи и здрави! Така се сдобива с прякора Октомама, а различни шоу-програми започват да я канят в предаванията си.

майка на 14 става порноактриса

Разбира се, на самотната майка не ѝ е лесно да подсигури сюрията деца. По едно време заради дългове я грозяла реалната опасност да ѝ отнемат дома! Тогава Надя решила да припечели допълнително пари, като започне да снима филмчета за възрастни .

майка на 14 става порноактриса

Това решение не било спонтанно. Преди да започне със снимките, Надя трябвало да вложи в тялото си и започнала да се занимава активно с фитнес, диети и посещение на солариум.

майка на 14 става порноактриса

П*рно-дебютът на Надя е наречен „Октомама сама вкъщи.“ Според „сценария“ тя изпраща децата си на училище и се отдава на страсти сама със себе си. Надя е убедена, че няма нищо лошо в този филм, защото тя е действала без партньор.

майка на 14 става порноактриса

„Дори и не можех да си представя по-добър снимачен екип! Те ми отвориха очите за света на сексуалното удоволствие . Изглеждах много обаятелно. За първи път в живота си се чувствах толкова секси и красива“! – казва Надя.

майка на 14 става порноактриса

Филмът станал същински бокс офис-хит и дори спечелил един от основните AVN-награди – истински Оскар в п*рноиндустрията .

майка на 14 става порноактриса

Но поведението на Надя предизвикало възмущение сред вихрушка от женската аудитория. Блогът ѝ е пълен с възмутени коментари. Вярно, намерила и защитници. Някои се възхищават на Надя, като я наричат супер-жена! Да родиш и отглеждаш 14 деца без съпруг и при това да изглеждаш като модел – на това си струва човек да се възхити!

майка на 14 става порноактриса

А вие на какво мнение сте? Дали Надя е ангел или дявол? Напишете вашето мнение в коментарите или обсъдете статията с приятелите си!

Източник: zajenata.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *