Брутално убийство в Южна Африка разтърси много хора по целия свят. Трима души са отвлекли 21-годишно момиче на име Хана Корнелиус. Станало е с колата на студентката. Няколко часа са се гаврили с нея, а след това захвърлят телото в гориста местност.

Взимат Хана заедно с автомобила и, в който се намира и нейната приятелка Чеслин Марш. Тримата мъже изненадващо щурмували колата и я подкарали. Карали около 20 километра до безлюдна местност, където се гаврят и с двете. Приятелката на Хана обаче успява да избяга, стига до местна ферма и моли за помощ.

Мъжът, който я посрещнал там, разказва, че цялата е била в кръв и много изплашена. Чеслин е откарана в болница с много наранявания по тялото. Хана е изнасилвана в продължение на часове. След това е ръгана с нож многократно, удушена и изхвърлена.

На погребението се стекли много хора. Улицата пред църквата, където е направено поклонението, почерняла от мотористи. Приживе Хана обичала моторите и нейните приятели решили, че поне могат да я изпратят подобаващо.

Източник: spodeli.eu

Facebook коментар
Total Page Visits: 1227 - Today Page Visits: 1
SHARE