Шок и ужас за враговете на Русия! ВЛАДИМИР ПУТИН с ИЗВЪНРЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ! Вижте го!

Президентът на Русия Путин изправи на нокти света, като заяви съвсем изненадващо: Русия е близо до глобално споразумение за замразяване добива на петрол!

Страни, които дават 73% от световното производство, вече са съгласни с тази идея!

Русия се доближава до постигане на международно споразумение за замразяване на добива на петрол, заяви руският президент Владимир Путин.

Саудитска Арабия, Русия, Венецуела и Катар миналия месец се споразумяха за ограничаване на добива до равнищата от януари, но при условие, че и останалите страни производителки приемат договорката. На среща с представители на руския петролен сектор Путин отбеляза, че министърът на енергетиката Александър Новак се договаря и на практика се е договорил с партньорите на международния пазар за ограничаването на добива, допълвайки, че по думите на министъра руският бизнес фактически е съгласен с решението, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

„Към идеята за замразяване на производството са се присъединили страните, добиващи 73 процента от петрола в света и това е „критична маса“, каза от своя страна енергийният министър.

„Дори ако Ирак не се присъедини към ограниченията, те ще бъдат ефективни, а за Иран може да бъде взето индивидуално решение“, посочи Новак. Окончателното решение за стабилизиране на добива ще бъде взето през март, каза той.
Източник: блиц

Facebook коментар
(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *