Daily Mail Германско семейство иска убежище в Русия: Вече не се чувстваме сигурни в родината!

Германско семейство иска да заживее в Русия и направи официално искане за убежище в страната, пише в обширен репортаж британският в. Дейли мейл.

Карола Грисбах и съпругът й Андре са предприели пътуване до Москва, където искат да получат политическо убежище. Съпрузите имат 5 деца и искат да живеят спокойно. Това вече не може да се случи в родната им Германия, която цяло лято е разкъсвана от терористични атентати.

Те потеглили със семейния ван и пропътували 2500 км до Москва. От Нова година живеят в гориста местност край руския мегаполис.

Ранното сексуализиране на децата, задължителните ваксинации и липсата на демокрация принудили семейството да предприеме смяна на местоживеенето.

 

„Хората вярват, че Германия е демократична държава, но грешат. Морално корумпирани, такива са хората в Германия – те търпят престъпленията, които се случват и не им пука.

Руското общество не е такова, руснаците са много по-добри, а Путин е един много по-добър модел на лидер. Германия е корумпирана. Путин е по-голям демократ от Меркел. Тя кани мигранти в Германия, за да сеят конфликти – правителството явно само иска тази война. Няма страна, която толкова да иска мигрантите!

Германия взе участие във войните, водени от американците, в сирийския конфликт – Германия плаща цялата тази глупост да продължава“, заяви Грисбах.

Въпреки любовта им към Русия обаче руската държава им отказа статута, който искат. Затова семейството живее в покрайнините на града, разчита на добрината на съседи и търси вратички, за да остане легално в страната.

„Мога да работя като строител или като фермер! В Германия построих къщата си с двете си ръце. Ако ни позволят да останем легално, мога да работя и като учител по немски или като преводач“, предлага услугите си г-н Грисбах.

Изтчници

Канал 3

Дейли мейл /dailymail.co.uk

 

Facebook коментар