Сензация: Българка създаде и патентова лек срещу рак! (ВИДЕО)

Лекарство за рак намери българка. Тя вече е патентовала лека срещу епидемията на столетието. Лекарството е преминало всички тестове и се произвежда в малка фабрика край Радомир.

Продуктът вече е преминал успешно тестове и при пациенти в националната онкологична болница в столицата. След приема му раковите клетки на болните са намалели и лекарството оказва положителен ефект при химио-и лъчетерапията.

Съставките му са напълно натурални. Чудотворният лек представлява спиртен извлек от чесън. Към него се прибавят маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Но не преминава през термична обработка, за да могат лековитите му свойства да се запазят. Сиропът увеличава количеството на лимфоцитите, които са клетки-убийци на раковите клетки в организма. За добиване на 100 мл извлек са необходими над половин килограм чесън.

Продуктът се произвежда в малка фабрика край Радомир, с капацитет около хиляда шишенца месечно.
„Чесънът е невероятно растение. Той е създаден в природата, за да докаже, че едно наглед неугледно растение притежава такава мощна сила”, споделя Наташа Вълкова, създателката на лека срещу рака.

Всичко започнало в далечната 2002 г., когато й поставили страшната диагноза рак на мускулите. Лекарите й давали само две години живот, но й назначили химио- и лъчетерапия. Тя признава, че манипулациите изсмуквали всичките й останали жизнени сили. Затова започнала да чете и търси алтернативни методи за лечение. Попаднала на много източници за чесъна, в които се съобщава, че растението лекува доста форми на рак.

Първоначално създала лека за себе си. Тя е микробиолог, доктор на науките. След като започнала да пие от извлека, отишла на лекар. Той останал изумен, че състоянието й се подобрило и след две години изчезнали напълно и метастазите.

Онкологът я посъветвал да започне да произвежда лека, за да помогне в борбата с коварната болест и на други хора. След като прецизирала продуктите, възможностите за промишлено производство и количеството, което може да произведе, теглила банков кредит. С парите купила китайска машина, която бели чесъна и започнала. Първоначално ситуирала производството в село Дебели лаг, където работили с си. Сега чудодейния лек се разпространява в аптеките, където струва под десет лева. То се нарича Натанал.

Източник: ТОПактуално.ком

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

One thought on “Сензация: Българка създаде и патентова лек срещу рак! (ВИДЕО)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *