Георги Марков: Съд за лидерите на Европа, които допуснаха бежанската напаст

Европа беше силна със своя ред и закон, трябва съд за тези, които допуснаха бежанската напаст. Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков в изключително емоционално интервю за предаването „Лице в лице“ по БТВ. Той предрече, че сегашните европейски политици ще бъдат сменени, заради политиката си на „добре дошли“ за бежанците.

„Българинът е беден народ, но има силно чувство за чест. Когато на „Лъвов мост“ изнасилят някое момиче, някоя жена… Какво става. Народът ще се вдигне. Всеки премиер трябва да защити народа си“, каза със сълзи в очите Георги Марков.

„Край на сантиментите. Ние трябва да си защитаваме границите“, смята той. Според него членството в ЕС, което няма алтернатива, не означавало, че държавите не могат да защитават границите си.

„Унгарският премиер Виктор Орбан е легенда, той е истински държавник. Браво на нашия премиер Бойко Борисов, че го покани у нас. Орбан е единственият политик в Европа, който е доказан антикомунист. Той ясно показа как се защитава граница и как се пази народ“, коментира визитата на Орбан у нас Марков.

„Отворените граници в Европа доведоха до изнасилвания, грабежи, кражби и т.н. В този смисъл Орбан показа как се защитава един народ и как се постъпва държавнически, когато трябва да се защитава интересът на хората.

Не може християнски континент да им го харижеме на бежанците, защото Сорос така е решил“, емоционално изрече юристът.

„Трябва да има европейска армия, която да ни защитава, променя се профилът на Европа. В такава Европа ли искаме да живеем?“, емоционално попита той, имайки предвид високата раждаемост сред мюсюлманите мигранти.

Според Георги Марков, след като в държави като Франция, Австрия, Германия победят националистически партии ще качат на самолетите мигрантите и ще ги върнат там, откъдето са дошли. Прави чест на г-н Борисов, че каза, че няма да допусне нито един самолет с върнати бежанци в България, похвали премиера Георги Марков.

Той предрече, че на 2 октомври унгарците ще кажат „не“ на политиката на разселване на бежанци в различните държави на континента.

И посочи, че заради намалената сигурност в Германия, германци купуват имоти на езерото „Балатон“ в Унгария.

В края на интервюто Марков каза, че знае кой ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ – ще ще бъде жена. Знам коя е, но няма да я кажа, обяви той.

Източник: СВОБОДНО СЛОВО

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *