Послание до българите в чужбина, което всеки трябва да прочете!

Българи зад граница, вие сте нашата дипломация! Властта Ви прогони, а не България, която Ви обича!Българи зад граница, вие сте нашата дипломация!Не тези които са в посолствата администрация на една престъпна клика!Имаме само платформата на Фейсбук, за да си говорим и това е уникален шанс за нас. Докога, само един Господ знае, защото много скоро могат да ми отнемат правото на слово, така че, чуйте ме!

Много от Вас ми пишат в лични съобщения и ме питат как да помагат на България. Това ме навежда на мисълта и ми дава надежда, че Вие разбирате проблема в неговата му същност.

Първо, искам да спрете с тази параноя, че някой в България Ви мрази. Повече от два милиона Българи живеят зад граница и ако се базираме на преброяването от 2016 година, в родината България живеят над седем милиона.

Какво се опитвам да Ви кажа?

Опитвам се Ви кажа, че почти няма семейство в България, в което – мъж, жена, брат, сестра, дете или внук да не е зад граница. Сами си отговорете на въпроса, дали някой Ви мрази?Вие сте лицето на България!
Вие сте нашата дипломация!
Вие сте нашите посланици зад граница!

Затова Ви моля да защитавате интересите на родината си, както се борите за вашите лични интереси.

Защо сте заминали… е тема до болка позната!

Въпросът е какво правим оттук нататък?

Много от Вас ме питат какво ще правят, ако се приберете? Отговарям Ви следното – правете промоция на България, защото никой не го прави. Създавайте контакти, мислете за бизнес отношения, говорите езици, имате трудов опит и дипломи.
България се нуждае точно от това в този момент. Властта изпитва ужас от вашето завръщане и целта ми е – това да го разберете.Властта Ви прогони, а не България, която Ви обича!

За да променим нещата, трябва да сме едно.

Враговете на България са силен и единен отбор, който се поддържа и подкрепя. Само силен отбор ще може да ги победи. Трябва Единение на всички Българи и заедно ще успеем да си подредим къщата, защото Един_е_Ние и За_Едно можем.

Трябва активно да предлагаме реформи, като граждани и да ги защитаваме с позиция. Живеем в дигитален свят, комуникацията е бърза и лесна, билетите са на поносими цени, така че може да участвате в процесите на Единение.

Ние сме последното зряло поколение, което може да направи нещо за България. Ако не за нас, нека го направим за тези, които идват след нас и да направим така, че България да я има!

Написа Георги Тутанов

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *