Всички, които имат ГЪБИЧКИ на краката трябва да прочетат ТОВА!

Гъбичните инфекции на ноктите носят ужасни последствия върху външния вид.

Отстраняване на гъбичките не е толкова лесно, тъй като лекарствата не са ефективни, а оттам и на гъбичките продължават да се развиват и да създават повече проблеми.

Въпреки това, днес ще представим естествено решение, за което вярваме, че ще ви помогне да се отървете от гъбички на ноктите завинаги и не изисква много време, като включва само няколко прости съставки, които всеки от нас ги има в кухнята – това са оцет и сода за хляб.

Микроорганизми като дрожди, могат да оцелеят само в определено рН.

Ябълковият оцет е кисел по природа, а содата е леко алкална. Заедно, тази мощна комбинация нарушава естествената среда на гъбичките и прави невъзможно да оцелеят дълго. Какво ви трябва за една лесна рецепта за отстраняване на гъбички на ноктите завинаги

Необходими съставки:

  • Ябълков оцет
  • Сода
  • Гореща вода

Процедурата е както следва:

Първо напълнете подходящ съд с достатъчно оцет, за да потопите ноктите си в него, и след това накиснете краката си за двадесет минути. Избършете ги и подсушете, а след това напълвнете леген с топла вода. Накиснете краката си в него за още двадесет минути, и след това трябва да добавите чаша сода за хляб в него, но не изваждайте краката си за следващите петнадесет до двадесет минути. Повторете този процес, толкова пъти, колкото е необходимо.

Забележка! Краката ви трябва да са сухи по време на лечението и чисти всеки път, преди да се накиснат в легена.

За да се предотврати гъбична инфекция на ноктите, не забравяйте да не носите обувки, които са отворени на пръстите на краката. Също така редовно рязане на ноктите определено ще помогне, както и почистване с четка на която се смесва с масло от чаено дърво всеки ден.

Използвайте това лечение в продължение на няколко седмици и гъбичките на ноктите ще изчезнат. Ябълковият оцет е полезен не само за лечение на гъбички по ноктите, но и за много видове заболявания, благодарение на ценните си свойства.

Трябва да знаете, че на пазара има много видове ябълков оцет, но е за предпочитане е домашен с частиците, които плуват на дъното на бутилката.

Източник: style-di

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *