Чудото активен въглен за отслабване и избелване на зъбите

Първата асоциация, която човек си прави, когато чуе за активен въглен, е свързана с отравяне. Разбираемо е защо именно това действие е основното, което води хората и ги кара да смятат, че само с това хапчето е известно от години насам. Истината е съвсем различна.

Активният въглен далеч не служи само за извличане на токсични вещества от организма на хора, които имат спешна нужда от пречистване. Хапчето се счита за безкомпромисен лек при много болежки и проблеми със здравето. Освен това с него се правят и маски, които са изключително надеждни при кожни дефекти.

Няма грам съмнение, че въгленът помага. Известен е като средство за лечение на метеоризъм, при проблеми с черния дроб, диспепсия, против стареене, при лош дъх в устата, против повръщане, за спиране на разстройство, при киселини и гъбички.

Този списък обаче не е пълен. Останете с нас, за да научите за всичко останало, което също е важно като информация и би могло да послужи като вид домашна терапия при поява на внезапни проблеми в здравословен аспект.

Силата на черното хапче активен въглен

Продуктът е толкова силен заради свойството си да адсорбира непотребните и отровни вещества по целия храносмилателен тракт, като се започне от тънките черва и се стигне до изхода на дебелото черво.

Активен въглен

Важно: задължително е всеки човек да прави разлика между адсорбация и абсорбация. Става въпрос за два различни процеса, които не рядко пъти се бъркат и оттам тръгват доста грешки.

Абсорбацията е процес, който е пряко свързан с попивателните качества на определено вещество спрямо друго такова. Пример: гъбата попива водата.

Когато става въпрос за адсорбация, разликата е голяма. Тя се състои в това, че едното вещество влиза в директен контакт с друго, при което двете заедно съставят една обща маса.

За избелване на зъби: и в това отношение малкото черно хапче е уникално. С него се постига 100% безвредно и абсолютно безобидно избелване на зъбите в домашна среда. Та кой не иска бели зъби?

Рецепта: трябва да се разтворят само 2 таблетки активен въглен с малко количество вода, за да се получи гъста кашичка.

Тя е редно да наподобява обикновена паста за зъби. С тази импровизирана паста трябва да миете зъбите си редовно. Съвсем скоро резултатите ще са видими.

За отслабване: освен, че средството води до намаляване на теглото с доста килограми, в същото време то детоксикира и пречиства организма. Само за 2 седмици ефектът ще е забележим.

Активният въглен за отслабване помага да отслабнете до 3 кг излишно тегло на седмица.

Благодарение на активния въглен, който е абсорбент, тялото започва да се изчиства от токсините. За целта може да приложите най-популярната диета за отслабване с активен въглен. В рамките на 10 – 30 дни приемайте по 10 таблетки активен въглен на ден по определена схема. Взимайте по 2 преди всяко хранене, ако ядете 5 пъти на ден. Ако се храните по 3 пъти на ден, може да взимате по 3 преди закуска и обяд, и 4 преди вечеря. Като начало започнете с минимална доза – 1 таблетка преди всяко хранене. Активният въглен ще ви помогне при детоксикацията, подуване на корема, бавен метаболизъм и проблеми с кожата.
Забележка: Противопоказно е да използвате активен въглен като средство за отслабване при нарушения на стомашно-чревната лигавица. Трябва да знаете, че той абсорбира и голяма част от лекарства, включително орални контрацептиви. Така че, ако сте решили да отслабвате с него, се предпазвайте допълнително. Освен това активният въглен поглъща всички вещества, т.е. няма как да не изпитвате глад.

 

Източници:  zdrave.ws и framar.bg

(Visited 523 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *