Пет признака, че той иска да се разделите

Колкото и силна да е любовта между нас и половинката ни, в много случаи тя ни напуска и усещаме, че скоро ще настъпи онзи неприятен момент, известен още като „Трябва да поговорим“. Нищо не може да се сравни с женската интуиция и ние определено умеем да предскажем, че любовните ни отношения скоро ще бъдат изложени на риск. Понякога, разбира се, това е просто фалшива тревога, която е резултат от временен спад във връзката ни. Но днес ще ви споделим кои са петте характерни признака в поведението на мъжете, които подсказват, че той иска да сложи край на отношенията ви. И че може би е по-добре вие да теглите чертата, преди половинката ви да го е направила.

1.Комуникацията ви става все по-невъзможна Игнорирането е един от най-болезнените и красноречиви признаци, че този човек просто не е за вас (вече). Ако половинката ви охладнява все повече към вас и дори избягва да разговаря с вас, не отговаря на обажданията ви и игнорира милите ви съобщения, не се колебайте – моментът за раздяла е дошъл. Не се опитвайте да промените ситуацията, защото тя не зависи нито от вас, нито от партньора ви.

2.Постоянно предпочита компанията на други хора Всеки има нужда от лично пространство и време за себе си и излизания с приятели, но ако с времето те зачестяват все повече, това не е никак добър знак. Разбира се, не бива да се поддавате на параноята и да бъдете мнителни. Вероятно ще усетите момента, в който той започне да ви игнорира.

3.Настроенията му са твърде променливи Промените в настроението при мъжете могат да бъдат признак за различни проблеми. Може да се дължат на чувство за вина, на проблем на работното място или на друг фактор, който може и да няма нищо общо с вас. Но ако той иска в скоро време да прекрати отношенията си с вас, през повечето време е по-вероятно да бъде необщителен и дори тъжен и раздразнителен.

4.Опитва се да ви прехвърля чувство за вина Разделите не са нещо приятно и почти не съществува безболезнен начин да прекъснем отношенията с половинката си. Често се случва, когато любовта ни е напуснала, да започнат ожесточени спорове с болезнени обвинения, но истината е, че вината не е в никого. Просто моментът за раздяла е дошъл и е време да го приемем.

5.Той вече не прави общи планове с вас Мъжете, които са запленени от жената до себе си, обичат да обсъждат бъдещето и да правят планове заедно с нея. И тук не говорим за предвиждане на сватба и деца, а за съвсем простички неща като пътувания за уикенда и избиране на място за лятната почивка. Ако той не разговаря с вас за плановете си за следващите дни и не ви включва в тях, то вие не сте приоритет за него. Всеки от вас има свой живот, който за момента не се пресича с този на другия.

Източник: woman.hotnews.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *