Всяка зодия ще бъде застигната от голямо богатство, но ето кога

Кой не иска да забогатее? Много по-лесно е да се сдобиете с материално богатство само е необходимо да се съобразявате със своите потенциални финансови възможности.
АКО СТЕ ОВЕН Управлява ви импулсивният Марс. А той не обича да чака – първо действа, а после мисли, поради което често греши. За вас парите е необходимо да са само средство да станете първи – и ще се появят. Но внимавайте: не се поддавайте на импулса, не забравяйте за утрешния ден.
АКО СТЕ ТЕЛЕЦ Намирате се под управлението на Венера, под чието космическо покровителство се намират всички налични пари. Известни сте не само с умението си да печелите, но и да трупате. Най- подходящите области за вас са сферата на финансите и красотата. Сред Телците практически няма прахосници, но склонността им към хедонизъм изисква качествени и красиви вещи – позволете си тази слабост.
АКО СТЕ БЛИЗНАЦИ Благодарение на своя управител – вездесъщия Меркурий, възприемате живота като субстанция, преизпълнена с колосални възможности. Изменчивата въздушна стихия на Близнаците е предопределила калейдоскопична и постоянна смяна на идеи в главата ви. В сферата на комуникациите, преработката и предаването на информация, търговия, реклама нямате равни. Вървете и забогатявайте!
АКО СТЕ РАК Вашият управител е Луната, затова стабилността във финансите за вас важна. Разделяте се с парите без особено желание. И това е правилната стратегия – трупайте и бъдете щастливи. Но перото на разходите, което не се обсъжда, са семейството, децата, родителите и… здравите врати и катинари. От това не бива да икономисвате.
АКО СТЕ ЛЪВ Няма да забогатеете от рутинна работа, финансовата фортуна покровителства професии, свързани с шоубизнеса, театъра, организирането на празници и тържества, хазарта, състезанията. Помнете, че вие сте крал на Зодиака и за да сте богати, трябва да бъдете… щедри. И не към членовете на своя „прайд”, но и с нуждаещите се от подкрепа помощ.
АКО СТЕ ДЕВА Не спирайте да трупате пари: благодарение на своята спестовност и разумност в харченето с годините ще станете доста осигурени. Този знак се управлява от практичната и критична Прозерпина. За сериозните Деви е важен е самият процес на работа, а паричното възнаграждение се приема като заслужено следствие от този процес.
АКО СТЕ ВЕЗНИ Управлява ви планетоидът Хирон и затова за вас е много важно да чувствате подкрепа и одобрение от околните. Когато останете сами, ставате нерешителни и тревожни и много харчите. Обърнете се за помощ към семейството, преди да отидете на важно събеседване. Сферите на богатство на Везните са дипломация, юриспруденция, индустрията на красотата и изкуството.
АКО СТЕ СКОРПИОН Притежавате безпогрешен финансов усет. Умеете да уловите „голямата риба“ на сериозни дълбочини. Отивайте и се върнете милионери! И помнете, че имате способност да започвате всичко отначало, дори ако „стартовият ви капитал” е банкрут и крах.
АКО СТЕ СТРЕЛЕЦ Провървяло ви е! Управлява ви Юпитер – планетата на голямото щастие. За вас рутинната работа не е подходяща. Важно е да виждате хоризонти – само при това условие портфейлът ви ще е пълен, в службата ще ви повишат, а влоговете ви в банките ще носят високи дивиденти.
АКО СТЕ КОЗИРОГ Управлява ви студеният Сатурн. Нищо не ви се отдава лесно, но ако виждате целта, рано или късно ще стигнете до великолепен финансов резултат, високи кариерни върхове и ръководни постове. Отличавате се с личен аскетизъм и харчите парите разумно – не се укорявайте за тази си черта.
АКО СТЕ ВОДОЛЕЙ Управлява ви свободолюбивият Уран, затова паричните ви сфери са компютърни технологии, интернет, авиация, астрология. Но парите за вас не са необходимост и за да не изтичат през пръстите ви, не ги жалете за съвременни устройства и играчки за душата.
АКО СТЕ РИБИ Управлява ви романтичният Нептун. Обяснете на близките си, че родените под този знак не умеят да пестят пари, затова е безполезно да ви укоряват в прахосничество. Вие сте сантиментални и дълго търсите своя „тих пристан”, където свободно да плувате, потънали в мечти и фантазии.
Източник: kakata.info
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *