Зодиите, които не кръшкат! (Те са верни партньори, на които може да се разчита)

Зодиите, които не изневеряват, са четири в зодиака

Зодиите, които не изневеряват са едва четири от общо дванадесет. На тях винаги може да се разчита в отношенията. Изневярата е нещо, което повечето от хората „практикуват”. Най-големи кръшкачи в света са французите, следвани от колумбийците. В категорията на прелюбодейците попадат също чилийците и бразилците. Бразилците и австралийците най-малко залитат от семейното ложе.

Везните са сред зодиите, които не изневеряват

Според към изневяра са богатите мъже и бедните жени. Парите дават чувство за власт и самочувствие на представителите на силния пол.

И един от признаците за надмощие е кръшкането. Бедните дами търсят сигурност и изпълнение на желанията им. Затова и партньори, които са финансово обезпечени.

Сред зодиите, които не залитат по чуждо, са представителите на Рак. Те са сред най-семейния тип в зодиака. Представителите на тази зодия почти никога не се хвърлят в отношения, в които няма бъдеще.

Чувствителните Раци помнят кое ги е наранило. И затова не искат да причиняват същото на любимия си човек.Дори връзката да не върви, те се борят самоотвержено. Само и единствено да спасят отношенията си с партньора.

На представителите на зодия Телец също може да се разчита безрезервно. Тези земни хора търсят в отношенията с другия не само любов. Освен нея искат в една връзка да има сигурност, комфорт и спокойствие. Те дават това на партньора си, но изискват същото и от отсрещния.

Козирозите също рядко кръшкат. Те са перфекционисти и реалисти. Практични са. Заради това Козирозите няма да си позволят да рискуват сериозни отношения със забежка.

Това е зодия, която има най-малко разводи. Щом представител на Козирог си избере партньор, обикновено е за цял живот.

Сред зодиите, които не изневеряват, попадат и представителите на Везни. Деликатните Везни винаги търсят хармония и баланс в отношенията. Дори да си помислят да кръшнат, преди всичко ще отчетат плюсовете и минусите в една връзка.

И едва тогава ще се решат дали си заслужава да кръшнат. Те са от зодиите, които могат да се поставят на мястото на партньора си. И не биха си позволили той да страда заради тяхната изневяра.

източник: topactualno.com

(Visited 8,393 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *