Най-добрата възраст за женене според зодията!

Няма “правилно” време за сватба. Дали ще се случи, когато сте на 20 или на 50 няма значение. Но за тези от нас, на които това предстои няма как да не се питат, коя е най-добрата възраст за женене.  Трябва ли, да го направите възможно най-бързо? Или да изчакате да поузреете още малко?

Вижте как стоят нещата според зодията ви:

Водолей:

Представителите на тази зодия имат силното желание за свобода, но в същото време имат нужда от сигурност.  Всяка една възраст е подходяща.

Риби:

Рибите имат много богат вътрешен свят на въображението и обичат да се самоизключват. Стига да намерите човек, който няма нищо против тази ваша тенденция ще установите връзка и сватбата не е извън уравнението.

Овен

Овните имат свойството да се впускат в нещата. Съвета тук е да се уверите, че има връзка, а не е поредната страст, която ще отшуми с времето.

Телец:

Може и да се установите рано и сватбата да дойде в млада възраст. Само бъдете по-отворени за промяната.

Близнаци

Близнаците обичат връзките, но също така презират скуката. Ако се озоват в неподходяща връзка, те ще намерят друга връзка, или ще се заровят в работата си.

Рак

Раците много обичат идеята за семейство. Дотолкова, че могат да се заседят с семейството си много дълго, и това да забави създаването на тяхното собствено семейство. Вероятно е също да се задомят рано.

Лъв

Вие сте за дългосрочните връзки, особено ако сте обгрижвани мноого добре. Годините, на които ще се задомите много зависят от вас, и доколко ще се поддадете на изискванията си.

Дева

Девата има висока работна етика, и това се отнася и за брака. Но, често избират да се съсредотоват първо на кариерата си.

Везни

Везните се женят рано, но това е често защото не познават самите себе си, и така няма как да разпознаят подходящия човек. Често след първия брак следва втори..

Скорпион

Скорпионът е знакът на екстремностите. Може да се свържете с някого и след също толкова бързо да се самоизолирате. Но ако успеете да работите над своите несигурности, ще успеете да се фокусирате върху една връзка.

Стрелец

Вероятно дори и повече от Водолея Стрелците мечтаят за свобода, и често бракът е на картите по-късно в живота. Но, ако намерите партнъор който има сходни цели и ви дава лично пространство, сватбата е вероятна, и понеже Сатурн е в този знак, това може да случи през 2017.

Козирог

Вие се жените рано, много често и също ставате баби и дядовци по-рано от другите зодии. Това е заради способността ви да менажирате отговорностите си.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *