По‐скоро ще сложат ръка в огъня, отколкото да кажат Обичам те! Двете зодии, от които никога няма да получите обяснение в любов!

Ако живеете да бъдете с тези знаци, ще трябва да се постараете да прочетете какво казват между редовете.

Изглеждат студени и безчувствени, но това е само на пръв поглед. Вместо да се обиждате, понеже им е трудно да кажат дори и “Обичам те”, просто се научете да тълкувате знаците, с които ви показват всичко това.

Козирог

Студени и надменни, това е първото впечатление за хората, родени под тази зодия. Ако трябва да ги опишат, хората ги сравняват с непревземаема крепост, до която нищо не се докосва и нищо не й влияе. Когато мислят за нещата, които ги измъчват между четирите стени на дома си, са в състояние са да плачат и пищят цяла нощ.

При условие, че са сами в къщата, разбира се. Щом смятате, че сте разбили стената около тях, разбирате, че има втора, след това ‐ трета и така до безкрай. Но щом осъзнаете това и решите, че е време да вдигнете ръце и да се откажете, ще осъзнаете, че те все още имат чувства и то много по‐дълбоки, отколкото сте мислили.

Страхът от нараняване е този, който им пречи да покажат чувствата си, така че те просто ги погребват дълбоко в себе си. По‐скоро ще сложат ръка в огъня, отколкото да кажат на някого, че го обичат и ги е грижа за него. Въпреки това, тяхната защита се срива, щом някой разруши стените им. А за това ще ви трябват нерви от стомана и много търпение.

Лъв

Това, с което Лъвът не може да се справи, е суетата, която му пречи да се открие и да покаже уязвимостта си пред друго лице, дори ако това е някой, когото е познавал цял живот. Никога не казва нищо, от което се срамува, така че винаги ще имате впечатление, че той знае много повече за вас, отколкото знаете вие за него. Лесно е да ви блокира от себе си и трудно ще признае своята грешка.”Извинявай” е дума, която няма да чуете лесно, ако въобще някога ви се отдаде такава възможност В съзнанието си той е съвършен. По‐лесно ще му извадите зъб, отколкото думи, с които да изрази чувствата си, съобщава “За жената”.

Източник: www.bg-astrology.net

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *