Тайната на цвета на очите

В резултат на археологически изследвания е установено, че коренното население на земята е било с кафяви очи. Разнообразието в цвета на ирисите станало факт след природен катаклизъм – сблъсък с комета, който променил орбитата на Земята, а оттам и климата ѝ. Настъпилият ледников период поставил хората в екстремна ситуация – налагало се организмът да мутира, за да оцелее човешкият род. В резултат от тези мутации се появили хора с по-висок ръст и очи в по-хладни цветове – сиви и сини. След хилядолетия, в следствие браковете между хора с кафяви и сини очи, се появили наследници с различни оттенъци на очите – зелени, сиво-кафяви, сиво-зелени и т.н.

Днес хората се делят най- общо на два типа според цвета на очите си . Като цяло притежателите на сиви очи се стремят да действат, а тези с кафяви – да получават. Личностите с очи от типа смесен – зелени, пъстри – имат по сложна енергийна ориентация и притежават комбинирани характеристики от двата типа.

Кафяви или черни очи

Ако сте с тъмни очи , значи можете да се наречете любимец на съдбата. Когато поставите пред себе си цел, разчитате не на усърден труд, а на способностите си да се харесвате на околните. Притежавате достатъчно мъдрост, за да не се хвърляте в безсмислени битки, а действате с чар и дипломация. Трите Ви основни коза са: привлекателност, кокетство и умение да изчаквате. Ако се научите да ги използвате умело, околните ще бъдат щастливи да Ви осигурят всичко, което пожелаете. Помнете, че синеоките и сивооките имат нужда да Ви дават от своята енергия – приемайте я спокойно, за да им доставите удоволствие. Грижете се внимателно за външността си, не допускайте небрежност в облеклото или прическата си, освен ако не става дума за тактическа уловка. Идеалният Ви спътник е този, който е готов да Ви глези и да се жертва за Вас. В този смисъл изберете човек със сив или син цвят на очите.

ТАЙНАТА НА ХОРАТА С КАФЯВИ ОЧИ, ЗА КОЯТО ДОРИ ТЕ САМИТЕ НЕ ПОДОЗИРАТ

Астролозите казват, че очите Ви са комбинация от енергиите на Слънцето и Марс. Притежавате силна воля и решителен характер. Понякога проявявате ревност, но се опитвате да прикриете това свое качество. На Вас винаги може да се разчита. Отличавате се с индивидуализъм, самостоятелност, способност да постигнете високи успехи. Но не понасяте да Ви съветват и критикуват.

Ако очите Ви са с по-хладен цвят , природата изисква от Вас постоянно да отдавате енергията си. В живота си постигате всичко сами, без подкрепата на влиятелни хора. Съдбата не обича да Ви прави подаръци – за всяка Ваша усмивка тя изисква от Вас максимум усилия. Владеете енергия за постигане на високи цели и промяна на света. Вие сте творец, а обкръжаващият свят е материал за гениалните Ви идеи. Можете да постигнете всичко, стига да го искате достатъчно силно. Хората с топъл цвят на очите, Ви имат безрезервно доверие. Те са щастливи, че Ви познават – защото Ви смятат за носител на нови идеи и истини.

Неизразходваната енергия Ви лишава от душевен покой. Лесно и безболезнено ще се освободите от нея, ако общувате с човек от противоположния пол, който притежава очи с топъл цвят. Идеалната Ви половинка е с кафяви или черни очи. С такъв човек ще постигнете идеален обмен на енергия – Вие с удоволствие ще давате, а партньорът Ви с благодарност ще приема.
Според астрологията очите са комбинация от енергиите на Слънце, Венера Сатурн. Затова сте надарени с привлекателност, остър ум, ярък темперамент и чувство за хумор. Общителни сте, лесно контактувате с всеки. Много сте влюбчиви, но както бързо се палите, така и светкавично гаснете. Чувствителни сте, но не и обидчиви и бързо прощавате. Един от недостатъците Ви е, че сте доста капризни.

Източник:zajenata.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *