Скандал в Атина заради “Внасям българки” (ВИДЕО)

Скандал избухна в Атина заради гръцки рапър, който пее “Българки, внасям българки, румънки, внасям румънки”.

Изпълнението на 30-годишния Тус възмути социалните мрежи. Гръцкият Генерален секретариат за равенство между половете призова компаниите, занимаващи се с разпространението и рекламата на песента, да я оттеглят, съобщи вестник “Катимерини”.

В песента жените са наричани “бели робини”, а текстът разказва за удобния живот на трафикант на хора, когото момичета от България и Румъния наричали “бос”. Приятелите му пък го боготворели, че им “доставял” жени. Последните кадри на песента показват как Тус носи кашони и пита “Донесъл съм рускини, къде да ги сложа?”.

“Ако една част от българките наистина “мачкат чаршафи”, както се пее в песента, в пъти по-голям процент от тези българки в Гърция ги гладят. Те работят в семейства, достойно, където са уважавани и ценени, но за съжаление тази малка капка трови цялото общество и името, което имаме в Гърция”, коментира кореспондентът на Нова телевизия в Гърция Бойка Атанасова.
Истинското име на 30-годишния рапър е Христос Тусис. Феновете му са младежи и хора на възраст до 30 години. Последователите му във “Фейсбук” са близо 400 хил.

“Тоя може само да мечтае за българки и румънки, така че го разбирам защо си пее…”, “Рапър пее глупости и възхвалява престъпността!”, “Ако гръцката “икономика” продължи курса, съвсем скоро ще има износ на гъркини робини. Проблемът е, че трудно ще се котират, защото са по-грозновати”, са част от коментарите на българи по родните форуми. /standartnews.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *