Клинт Истууд подкрепи Тръмп срещу „дупедавското поколение“

Клинт Истууд подкрепи Тръмп срещу „дупедавското поколение“

0
201

Отявленият републиканец Клинт Истууд даде подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори в САЩ. Актьорът на 86 години досега се въздържаше да изкаже подкрепата си за Тръмп, който предизвика разделение в редиците на републиканците. Въпреки това в интервю насторо за списание „Ескуайър“ той похвали бизнесмена, който по думите му е враг на политическата коректност и на „дупедавското поколение“.

„Виждаме как хора обвиняват други в расизъм и всякакви подобни неща. Когато растях, тези неща не бяха наричани расистки. Тайно всички са уморени от политическата коректност“, каза той пред списанието.

Истууд също така призна, че понякога не е съгласен с възгледите на Тръмп. На въпрос кого ще избере между милиардера и кандидатът на демократите Хилари Клинтън, Истууд заяви, че това е труден избор. „Ще трябва да избера Тръмп… разбирате, тя (Клинтън – бел. ред.) обяви, че ще следва стъпките на Обама“, каза актьорът.

Според него и двамата кандидати са свързани с бизнеса, допълвайки, че Хилари Клинтън „направи много пари от политическата си кариера“. /БГНЕС

Facebook коментар

Чуждоземец е изцяло независима медия. Ако сме ви харесали можете да ни подкрепите тук:
Благодарим Ви! 90 90 90 LOGO KUBRAT CHERNA1 >

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Translate »
error: Content is protected !!