22 ЛУНЕН ДЕН – ДЕН НА МЪДРОСТТА! ОГРОМЕН РИСК ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ! ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА СЕ

Луната е в знак Овен от 02:53 ч.

Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Бъдете внимателни при изпълнение на силови упражнения, да не стоите много на слънце и да не ползвате сауна.

22-ви лунен ден – Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения.

Да се работи през този лунен ден много не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

С*ксът в 22-ри лунен ден обезателно трябва да завърши с празнична вечеря. На празника на любовта прелитат ангели. Затова вечерята след любовната утеха става съвместна трапеза не само на влюбената двойка, но и на ангелите и божествата. По такъв начин обичайното приемане на храна се превръща в тайнствен ритуал. Прекрасен ден за зачатие.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Източник: kakata.info

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *