CNBC показа малко работче което ще ви отърве от плевелите в градината

 

Този малък приятел е просто удивителен. Той работи със слънчеви батерии и благодарение на малкото си пластмасово камшиче  може да унищожи хиляди плевели на ден. Работи на принципа на автоматичните прахосмукачки които обикалят дома ви и прибират всички малки боклучета  които срещат по пътя си, само че този път в градината.

Вече чувам гласове които казват, а какво ще стане с полезните растения. Спокойно малкото слънчево роботче  не можа да победи нито едно изградено растение вече. То просто отива до голямото културно растение допира се до него и се отблъсква. Всичко което трябва да направите да оградите растението което искате да имате докато е малко, а след като порасне  над 10 см . можете да му махнете преградата и да го оставите да се развива свободно.

Естествено това роботче  е подходящо само за малки пространства, но не е далеч  бъдещето когато малко по големи негови събратя с малко по-добър софтуер ще могат да покриват  големи градини и да пазят реколтата ви. Така, че не продавайте земите си защото скоро земеделието ще бъде лесно и достъпно за всеки. Идва време където всички ще се върнем за един по-добър живот на село.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *