Близначки с пищен бюст шокираха всички, искат да забременеят едновременно от един и същи мъж (СНИМКИ)

Анна и Люси Декинк, еднояйчни близначки от австралийския град Пърт, заявиха за желанието си да имат деца. Те са решили едновременно да забременеят от своя приятел Бен Байрн, с когото те живеят заедно вече 5 години.

Близначките, които вече си направиха множество еднакви пластични операции за сумата от поне 250 хил. долара, разказваха преди време как се чувстват щастливи, че си поделят в леглото един и същи мъж, с когото искат да си узаконят отношенията.

Сега те споделиха пред “Дейли Мейл”, че твърдо са настроени да действат още по-кардинално и да забременеят едновременно от него.  Да поискат – добре, но как да го реализират от чисто физиологична гледна точка? Този въпрос близначките си задават най-често. Мисълта, че може едната да забременее, а другата да не успее и да не се получи едновременно, ги довежда до ужас. Все пак те разбират, че понякога не може да се влияе на природата, както и че да се контролира този процес е практически невъзможно.

Разбира се, възникват и други въпроси като този ще изглеждат ли новородените еднакво и какви ще се падат едно на друго. Сестрите са решени да имат деца независимо от всичко, даже обсъждат варианти с изкуствено оплождане. Близначките разказаха пред британското издание защо искат да забременеят едновременно. Сестрите обясниха, че се чувстват много близки духовно, двете били привикнали да изглеждат еднакво и искат да преживеят заедно този опит.

Девойките се сблъскват с много критики по свой адрес по повод на това, че съжителстват с един и същи мъж, но те заявяват, че обществените мнения не ги интересуват. “Това е нашият живот, това са нашите тела и ние правим, каквото ни харесва и каквото смятаме за необходимо”, споделят едрогърдите близначки.

Източник: www.blitz.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *