Вижте сестрата на Лили Иванова, за която никой не говореше досега (снимка)

79-годишната сестра на естрадната легенда Лили Иванова – Магда , е комшийка на комика Христо Гърбов и съпругата му Иглика Трифонова.

Каката на Вечната Амбър и актьорът се подвизават в един и същи 16-етажен панелен блок в столичния квартал „Банишора”. Типично по съседски, те си вършели дребни услуги.

Тъй като възрастната Магда живеела съвсем сама, а и напоследък закъсала със здравето, добродушният комик отскачал да й свърши някоя по-мъжка работа, като да смени някоя крушка или да смени бушоните й.

От благодарност Магда го гощавала с баница или тиквеник. Всички в многоетажния блок били наясно коя точно е съседката им от гарсониерата на третия етаж. В продължение на повече от 50 години Магда живее в сянката на Лили, а житието-битието на пенсионираната инспекторка в ХЕИ няма нищо общо с лъскавия, но аскетски живот на естрадната легенда. Съседите й я познават като скромна, но чепата жена, което е красноречиво за роднинската й връзка с примата.

Входът, в който Магда живее, е доста строго охраняван. Влизането и излизането е сам с чип, а миниатюрна видеокамера дебне всеки непознат. Отвън нищо не говори за ВИП присъствие в кооперацията. Единствено металните решетки, с които е отцепен етажът разкриват, че там не живеят случайни хора, пише „Уикенд“.

През последните години Лили Иванова стана доста чест гост на сестра си заради непрестанните й болежки. Макар че можела да осигури денонощни медицински грижи на сестра си, тя предпочитала лично да я навестява и да контролира взема ли си редовно лекарствата. Именно от певицата е дар жилището, в което живее сега Магда. След като останала вдовица, известната й сестра решила да й купи жилище в столицата, за да са по-близо. Иванова се била спряла на апартамент в центъра, но възрастната жена си харесала кутийката в близост до затвора.

Източник: mushmorok.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *