Да ти се развали колата, да закъсаш далеч от града и единственият шофьор, който спре да ти помогне, да се окаже жена! 

Такава съдба сполетяла пловдивчанка, която чакала 30 минути помощ, но такава дошла от човек, от който най-малко очаквала.

Действието се развива на изхода от град Първомай в посока село Патриарх Евтимий. Пловдивчанката била заедно с майка си и приятелка. А проблемът бил със скоростната кутия на автомобила, пише „Трафик“. Докато трите жени стоели на платното, минаващите шофьори натискали клаксони, но никой така й не спрял. Вече отчаяна, младата шофьорка напълно се обезверила, когато за помощ спряла мила шофьорка. Тя предложила помощта си с усмивка, а неприятният инцидент довел до приятелството на двете дами. Тъй като не успяла да се справи сама, добрата жена позвънила на свой приятел, който веднага откликнал и поправил колата.

„Комлексирани мъже надуваха клаксони, но никой не спря!  Иначе във фейсбук са големи мъжкари, качват снимки с 200-килограмови щанги но иначе за нищо не стават!”, възмущава се в социалната мрежа пловдивчанката.

Положителната новина е, че историята има щастлив край. Помощ е намерена и автомобилът е поправен, но добротата идва едва след 30-минутна пауза, в която внимание има… но човещина няма.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 775 - Today Page Visits: 1
SHARE