Психар преследва невинни жени с фотоапарат из София, обижда ги и ги бие.
Тормозът продължава вече с години, а потърпевши са подавали десетки сигнали в полицията.
Преди време БЛИЦ съобщи за опасния мъж, а сега читател на медията ни, пожелал анонимност, изпрати нови данни и негова снимка. По думите на потърпевшата ни читателка, той може да бъден засечен на “Попа” и в района на бул. “Стамболийски”, а името му е Максимилиан. Тя споделя още, че все още не може да дойде на себе си от уплах след последната им среща.
Публикуваме сигнала без редакторска намеса:  “За него знам, че може да бъде засечен на Попа, както и в района около Mall Sofia. Свързах се с момичета, потърпевши от наглостта на този човек (поставям под съмнение човечността му, обаче). Разбрах от тях, че са писали жалби в полицията, бил е задържан, но в последствие пускан и ефектът от това е нулев, тъй като той продължава да практикува гнусното си хоби. Описанието, което момичетата са дали за този тип, е между 25-30-годишен, тъмна коса, матова кожа, около 1,70 м. висок, слаб.
Щом по това описание полицията е успяла да го открие и задържи, това значи само едно – той им е добре известен, но в действителност нищо не могат да му направят. Не могат по никакъв начин да го възпрат от това да снима, бие и обижда жени. Това не е нормално и не мога да се примиря. Засякох го за пореден път и се конфронтирах с него, и все още не мога да дойда на себе си от уплах. Чувствам се адски безсилна и уплашена”
Източник: www.faktualno.com
Facebook коментар
Total Page Visits: 1277 - Today Page Visits: 1
SHARE