Най-красивите водещи в България! Ето хубавиците, които покоряват телевизионния ефир (СНИМКИ)

Те са като магнит за зрителите не само заради интересните теми, които дискутират в предаванията си, но и заради изключителната си обаятелност, естествена красота и силна индивидуалност. Това са най-красивите български телевизионни водещи.

В класацията ни влизат по една хубавица от екрана на водещите телевизии у нас.

Ще започнем с телевизията майка – БНТ1. С две ръце гласуваме за хубавицата и съпруга на режисьора Жоро Торнев –  Мира Добрева. Красивата блондинка води развлекателно-социалното предаване “Отблизо с Мира”. Тя започва кариерата си в Новините на Националната телевизия, но кой ли тогава въобще е слушал новините, по скоро само е гледал й се е възхищавал на момичето от Златоград. Двадесет години по-късно, въпреки фините бръчици по лицето й, тя не е загубила и грам от чара си.

494db933848b

Хиляди мъже въздишат по топ красавицата на Новините на bTV Виктория Петрова, но за съжаление тя повече от година топли леглото на екс спортния министър Красен Кралев. Преди да започне работа в националната медия, е била водеща в ТВ Европа и ТВ7. 100% сме убедени, че когато Виктория е на екран, рейтинга на централната емисия на bTV скача до небесата й, заради магнетичните й очи. Единственият мъж, който може би не е оценил тази красота, е бившият й съпруг – оператора Добромир Иванов, който я изоставя заради танцьорка.

1467630089-viktoriya-petrova

 

Можете ли да повярвате, че  Гала е на 50. Две поколения израснаха с водещата “На кафе” по Нова тв. И на 50 обаче блондинката изглежда зашеметяващо, а мъжката част от населението подобаващо оцени изящните й голи форми в списание Плейбой. Кариерата й започва като манекенка, но звездата й изгрява като Момиче на късмета в супер-шоу Невада. Гала е един от еталоните как трябва да изглежда всяка жена на нейната възраст – съчетание между чар, интелект, класа и красота.

Гала1

Бившето лице на БНТ1 Милена Милотинова също гони 50, но красотата й в никакъв случай не е повехнала. Милена е 25 години на екран, а сега води авторското си предаване Брюксел 1 по България он еър. Свалена е от екрана на Националната телевизия, след скандален репортаж в Новините с отрязани глави. По късно става народен представител от НДСВ, след което се завръща на екран. В Бългерия он еър виждаме една по-зряла, но все още много красива Милена Милотинова.

Милена-Милотинова

Мая Костадинова водеща от Канал 3 с уникална усмивка и остър ум.

Кеворкян: Мая Костадинова от Канал 3 е може би най-добрата водеща в момента

12946

Източници: БЛИЦ, КАНАЛ 3, BTV, БНТ, NOVA TV

Facebook коментар
(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *