Българките са най-красивите жени на Балканите и едни от най-красивите в света. Проучване на сайта Targetmap.com определи с анкета къде живеят най-привлекателните жени. Резултатите от проучването бяха разделени в пет категории: много привлекателни, атрактивни, обикновени, по-малко привлекателни и непривлекателни.

Сайтът илюстрира класацията с интерактивна карта, където категориите страни с най-красиви жени са оцветени в тъмно зелено, следвани от тези в светло зелено, жълто, оранжево и червено. Най-красивите жени в света са рускините и украинките, които покриват максималният резултат от 17 пункта. Вторите най-привлекателни жени живеят в Естония и Литва.

На трето място по красота, спадайки обаче също към топ категорията в класацията, се нареждат българките, румънките, латвийките, полякините, австрийките, португалките, ирландките, датчанките, финландките, бразилките, чилийките и австралийките. В по-долната категория по привлекателност остават държави като Германия, Франция, Испания, Великобритания, Хърватия, Словения, Босна, Сърбия, Турция, САЩ, Канада, Мексико, Венецуела, Колумбия, Аржентина, Саудитска Арабия, Тайланд и др. Най-непривлекателните европейки са гъркините, македонките и албанките, следвани от жените в Италия, Белгия и Молдова.

Според класацията най-грозните жени са тези в Малави, Боливия и Доминиканската Република. 

Източник: bm-mall

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 816 - Today Page Visits: 1
SHARE