Ресторантът с „Такса стол“ в Созопол се оказа на много богат бос от ВИС-2

Тузарският морски ресторант „Милос“ в Созопол, който ядоса даже премиера Бойко Борисов с наглото решение на управата си да събира по 20 лева на клиентите си за всеки празен стол на масата им, се оказа собственост на митичния пловдивски бизнесмен Румен Анастасов – Козела, пише „Уикенд“.

53-годишният Румен Козела е сред оцелелите босове от групировката ВИС – 2, а личното му богатство се оценява на над 100 милиона лева. Ресторантът „Милос“ е сред най-оборотните и скъпи заведения не само в Созопол, а и по Южното Черноморие.

Отворил врати това лято на мястото на друг морски ресторант – „Глория мар“, обект на Румен Козела регистрира оборот от по 15-20 хил. лева всеки ден, твърдят почиващи в Созопол. Ресторантът е част от баровския хотел „Блу бей“, който отвори врати това лято до яхтеното пристанище в Созопол, на крайбрежната улица в курортния град. В бутиковия хотел собственикът Румен Анастасов – Козела е инвестирал около 15 милиона евро и явно се надява да избие парите за отрицателно време.

„Ресторантът „Милос“ е към хотела на Румен Козела и се управлява от него, нищо че официално като управител се води мъж с имена Тони Андреев. В този ресторант третират клиентите като ходещи портфейли, почти всяка вечер стават скандали за сметки. Сервитьорите се държат надменно с по-бедните клиенти и ги наричат „Прошляци“, разкриват местни жители.

Думите им се потвърждават и от избухналия скандал с начислени 80 лева такса „Свободен стол“. Сумата е вписана в касовия бон със сметката, а до наказателната мярка се стигнало, след като компанията, резервирала маса в ресторанта се явила в по-малък състав.

Източник: burgasnovinite.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *