Наша певица проби в САЩ

Българката със специална покана в телевизия Fox

И отвъд океана вече знаят коя е българката Соня Мембреньо. Екзотичната певица с никарагуанска жилка се появи в сутрешния блок на известния американски водещ Майк Каплан по чикагския канал на телевизия „Фокс“. Заедно с другите две певици Соня създаде групата “Джърси Гърлс”, която набира стремглаво популярност сред американците. Гласовитите красавици буквално са сред най-търсените изпълнителки във ветровития град Чикаго и първата женска банда, която излиза извън границите на щата Илинойс за толкова кратко време. Оттам идва и поканата да бъдат представени в гледаемото сутрешно шоу на именития метеоролог и водещ Каплан, с което се будят американците.

Преди да замине за САЩ, екзотичната красавица се бе прочула и у нас след участията си в риалити форматите „Мюзик айдъл“ и „X Фактор“. След това е поканена в бенда на шоуто “Комиците”, но пикът в музикалната й кариера настъпва именно сега. Промени за добро бележат живота на Соня, която заминава неслучайно за Щатите. Тръгва да се срещне за първи път с баща си Назарио Мембреньо Рoке, когото не е виждала от малка. Именно той урежда документите й за заминаването, разказа пред “България Днес” красавицата.

“Заминах преди година и половина, когато беше готова зелената ми карта. Помогна ми баща ми, който живее тук. За първи път го видях, откакто е заминал, когато съм била на 2 г. В самолета си мислех, че сега отивам и ще видя баща си. Чудех се дали ще го позная, дали ще ме познае той? Просто защото единственият образ, който е в главата ми, са някакви снимки”, разказва развълнувано красавицата. Когато го вижда, очите й се пълнят със сълзи.

“Прегърнах го и ми се върна целият живот като на лента само за една секунда. Мислех си какво щеше да е, ако беше останал близо до мен.”

Паметната среща бележи началото на новия живот на Соня Мембреньо, която няколко години се възстановява от тежка любовна раздяла – с македонеца Боян от Битоля, който бе един от финалистите на „Мюзик Айдъл“, но се огъна пред конкуренцията на Маги Джанаварова. Соня и Боян се разделят през 2014 година, когато животът на красавицата се срива. Сега Мембреньо отново е усмихната и щастлива. Установила се е в Чикаго, а баща й е в Мериленд, където има свое семейство. Двамата поддържат връзка, но в момента певицата е затрупана от ангажименти, които валят като из ведро.

Навръх 14 февруари Соня и “Джърси Гърлс”, в които участват българската певица Диана и украинската изпълнителка Ирина, ще се изявяват в местен клуб.

“Поканиха ни във Fox с идеята да отбележат нашето излизане извън нашия щат Илинойс и пробиването ни на други сцени. Разказвахме и за участията ни в доста големи фестивали”, разказа Соня за гостуването в телевизията.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Днес.БГ

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *