Българка е възмутена от испанското здравеопазване

Ето какво написа българка в сайта Сподели, възмутена от испанското здравеопазване.

Публикуваме пълния текст без редакторска намеса: Потресена! Възмутена! Крайно изнервена!

Не! Не се подлъгвайте по това, че здравеопазването в Испания е безплатно.

Що за уловка? След като може да те уморят, докато чакаш. С няколко думи, от април до декември ме размотават и не могат да ми излекуват гинекологичните проблеми. Как ще могат? Час при личния лекар – след 2 дни. Назначаване на изследване – след 5 дни. Резултати от изследване – след 10 дни. Час при специалист – минимум след 1, 2 месеца 🙂 Резултати от специалист – след минимум 2, 3 месеца 🙂 Що за безумие е резултатите ти от цитонамазка да са готови най-скоро след 2 месеца???

Що за безумие е при наличие на тежка дисплазия, да ти назначават час за колпоскопия ПАК чак след още 2 месеца???? Що за безумие е колпоскопичните ти резултати да се забавят още 2 месеца??? С това темпо човек може спокойно да си пукне 🙂

Крайно разочарована съм и вбесена от УНИВЕРСАЛНОТО и УНИКААААААЛНО МЕГА лекарство на всички времена за испанците – ИБУПРОФЕН!!

Боли те глава – Ибупрофен. Получаваш припадъци – Ибупрофен. Ампутират ти десния крак, аааа, няма страшнооо. Ибупрофен, Ибупрофен, Ибупрофен – За тях всяка болежка на този свят явно може да бъде излекувана с това чудодейно лекарство.

Честно казано здравеопазването в България може да е всичко, но подобни проблеми с чакането няма. Всичко се случва точно и ясно. Да не говорим, че въпросните специалисти тук в Испания, даже и не ми забелязаха кондиломите по време на взимане на цитонамазка и след въпрос от моя страна, какво да правя с тях, получих отговор: Кондиломи? Какви кондиломи? Аз не видях нищо. 🙂 🙂 🙂

Източник:

bulgaros
Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *