Една интересна идея се зароди в групите за криптовалути, а именно създаването на българска дигитална валута  ДУЛО / DULO. Интересното, е че идеята е на българин, който от дълги години живее в Австралия и милее за България. Неговото фейсбук име е Vahlinov Andy Freedman. 

Той отдава участва в множество български facebook групи и се опитва да помага с каквото може. Идеята му се приема с много голям позитивизъм и вече са на лице първите виртуални срещи за осъществяването на проекта. По него ще работят както българи в България така и българи в чужбина и валутата може да се окаже обединяваща за всички българи. Ето какво казва още Анди за проекта:

“Нашата тpябва да е бърза, умна и ИНТЕЛИГЕНТНА монета. Етара е умен но не е интелигентен. Ако нашата е интелигентна непрекъснато ще се доразвива и еволюира. ( примерно да кажем саморегулираща се при инфлация, рецесия или депресия, както и да бъде адаптивна към околната среда и блокчайнa като концепт )

Все още идеята е в суров вид, и се набират кадърни млади хора за осъществяването на целта. Така, че ние от Чуждоземец ви приканваме да разпространите информацията за добрата идея, за да могат да се съберат най-добрите български специалисти и да реализираме всички заедно тази блестяща идея. За целта трябват повече участници и по-напред във времето инвеститори.

Помагайте!

За участие присъединете се към българската група във фейсбук тук->

bitcoinBulgariaHelp

ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА УЧАСТВА ДА ИЗПРАТИ НА ЛИЧНО ИЛИ КАТО КОМЕНТАР ИМЕЙЛ ЗА ПОКАНА И ЩЕ БЪДЕ ПОКАНЕН

Съединението прави силата !

 

Привет на групата. Благодаря за ентусиазма.

Публикувахте от Vahlinov Andy Freedman в 12 септември 2017 г.

*Идея за знак на криптовалутата Чуждоземец

Facebook коментар
Total Page Visits: 4399 - Today Page Visits: 2