Уникален момент за България и българите!

Ето какво предаване излъчиха от Виделей, прилагаме оригиналното видео и текст от тях: 

“Моля, споделяйте: Епохален момент в импулса за въздигане славата на България! Пряка наследница на първордния род и чиста ДНК – Лейла Пугачова в историческото първо предаване в духовната история на родината ни! Величието на родината ни се въздига след хилядолетие на забрава!

Рода Дуло се показва със силата и славата си през вековете отново!

Зовът ни кан Кубрат, цар Борис, цар Симеон, княгиня Олга и БОЯН МАГА!..И жреческите охранители на рода – во главе със Свети Киприян! Отново след хиляди години времената настъпиха!

Славата на България се въздига! Уникални разкрития и хилядолетни артефакти! ”

Вижте:

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Имаме жив наследник на рода ДУЛО, потомка на княгиня Олга! Идват добри време за България! (ВИДЕО)”

  1. Олга says:

    Моля, слушайте, четете внимателно и не разпространявайте това видео! Става дума за пореден опит за пренаписване на историята! Всичко, което казва тази самозванка е ЛЪЖА!
    По думите на тази женa, тя е наследница на Св.Олга и преродена будистка лама (?!), поради което живяла в будистки манастир цели 3 години до 20-годишнината си възраст. Периодично дамата от Полтава (Западна Украйна), която говори на руски език и твърди, че идва от Русия, “изпуска” украински думи. Тя говори за някаква древна сребърна корона (на 60 хил.години), която убивала невярващи хора. Говори и за арийци… тук веднага се сещам за един украински “историк” Бабек, който пренаписа историята на Украйна и заяви, че древните укри изкопали Черното море, че народът им се появил много преди да се родят първите човеци на Земята… След като монаси (кои монаси?!) донесли останките на княгиня Олга в дома на въпросната Пугачова (?!), тя направила ДНК тест, но не къде да е, а в Лос Анджелис. Резултатите от тестовете сочили, че е пряка потомка на Св. Олга! Държала тези останки в дома си, защото от Киево-Печорската лавра не ги искали?! Тук държа да отбележа, че вече няколко години така нареченият “патриарх” Филарет (Денисенко) на отцепническия Киевски патриархат се опитва да присвои тази Лавра, която е към Руската православна църква на Московския Патриархат…. Същият този Денисенко с радикали от нацисткия “Десен сектор” е присвоил със сила и директни заплахи срещу православните свещеници и миряни над 40 църкви в Украйна. Дали тази дама има нещо общо с мнимия “патриарх”? И накрая, дамата произнася нещо, което е много характерно за самозванците и лъжепатриотите в Украйна: СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! В този случай какво трябва да отговорим, “Героям слава!”???
    Очевидно е, че някой се опитва да ни прокара фалшиви истории, ценности и мними герои, да ни направи велики, каквито станаха през последните 23 години украинците. Накратко – промиване на мозъци…
    Кой е докарал тази жена тук? Какви интереси тя обслужва? И каква е тази медия?! Предстои да разберем…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *