11-годишно българско чудо завладява сцената на ‘Гласът на Колумбия’ с изключително изпълнение

Младо българско дете блесна на сцената на “Гласът на Колумбия”, като 11-годишната звезда успя да премине през “слепите прослушвания” в детската версия на известния формат и да се класира за следващите музикални състезания. Лина Мария Гомес Витанова, която е в пети клас, завоюва вниманието на менторите и аудиторията със своето ослепително представяне на песента Diamonds, което я прати направо в отбора на известния колумбийски изпълнител и лауреат на Латино Грами за поп албум – Андрес Сепеда.

Невероятната вокална изява на Лина привлече вниманието на Сепеда, който се обърна към нея с думите: “Ти си впечатляваща, изключително интересна и обладаваш уникален глас”.

Лина сподели с менторите – Андрес Сепеда, мексиканския певец Алекс Синтек и Грейси Редон, че е дошла от България специално за участие в състезанието и изпълни а капела песента “Хубава си, моя горо” на сцената в Богота. Тя е от смесено семейство – майка й е българка, а баща й – колумбиец, и се занимава с пеене от ранна възраст, като една от нейните учителки в България е била участник в “Гласът на България” през 2021 година – Натаса Андреу.

Достигайки до етапа на “Гласът на Колумбия”, Лина преодолява конкуренцията от 17 000 деца, допуснати до началните онлайн кастинги. Колумбия предоставя възможност за млади таланти под 16 години да се състезават в детския формат на “Гласът”, където Лина изпрати демо запис на своето изпълнение. На 12 октомври семейството й получи вълнуващата новина, че е избрана сред хилядите кандидати за участие в онлайн кастинга, според standartnews.com.

От началните онлайн кастинги 168 деца бяха избрани да участват в “слепите прослушвания”, където менторите избират кого да продължи, основавайки се само на гласовете на участниците, без да ги виждат. За следващия кръг – музикалните дуели, бяха допуснати 90 участници.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

10 thoughts on “11-годишно българско чудо завладява сцената на ‘Гласът на Колумбия’ с изключително изпълнение

 1. Футбол. Кубок Франции. Футбол. Кубок Франции.
  [url=https://1xbД›t.com/allgamesentrance/moneywheel]1xbet на андроид бесплатно русском[/url]
  [url=https://1xbet-com.org/allgamesentrance/bookofra]1xbet сайт 1xbet iwb top[/url]
  [url=https://1xbД›t.com/allgamesentrance/monkeys]1xbet слоты 1xbet top[/url]
  [url=https://1xbet-com.org/casino/brand?game=72342&product=585]1xbet слоты[/url]
  [url=https://1xbД›t.com/slots?products=%5b650%5d]1xbet зеркало слоты москва[/url]

 2. The Beatles – легендарная британская рок-группа, сформированная в 1960 году в Ливерпуле. Их музыка стала символом эпохи и оказала огромное влияние на мировую культуру. Среди их лучших песен: “Hey Jude”, “Let It Be”, “Yesterday”, “Come Together”, “Here Comes the Sun”, “A Day in the Life”, “Something”, “Eleanor Rigby” и многие другие. Их творчество отличается мелодичностью, глубиной текстов и экспериментами в звуке, что сделало их одной из самых влиятельных групп в истории музыки. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

 3. Как организовать похороны: полезные советы от специалистов
  сервис организации похорон [url=pohoronnoe-bjuro-444.ru]pohoronnoe-bjuro-444.ru[/url] .

 4. Мастер-классы по кондитерскому искусству: техники, которые вы должны знать
  курсы по выпечке тортов [url=https://kursy-konditera-moskva.ru/]https://kursy-konditera-moskva.ru/[/url] .

 5. Обучение SEO: как правильно анализировать сайт и улучшать его позиции
  seo оптимизация обучение [url=http://www.kursy-seo1.ru]http://www.kursy-seo1.ru[/url] .

 6. Онлайн займы без отказа: получите деньги на карту за 5 минут
  займы без отказа [url=https://www.zaym-na-karty-bez-otkaza.ru/]https://www.zaym-na-karty-bez-otkaza.ru/[/url] .

 7. Получите безлимитный доступ в интернет с выгодными условиями
  модем теле2 4g цена тарифы [url=https://www.mobilnyj-bezlimitnyj-internet.ru]https://www.mobilnyj-bezlimitnyj-internet.ru[/url] .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *