Запознайте се с Кал Холдър. Тя става в 4.30 всеки ден, за да проучи най-добрите сделки в супермаркетите в Бирмингам. След което отива на място и се запасява с всичко, което й е необходимо без да дава пари. Как се случва това – разказват от „Метро“.

Преди да си помислите най-лошото, не, тази жена не краде. Нито извършва каквато и да е било измама. Тя просто се възползва от услуга, за която мнозина от нас дори не се замислят. В какво се състои тя?

„Ставам всяка сутрин половин час преди 5 сутринта. След което се заемам да превъртя с телефона си всички оферти, които има в големите супермаркети в града. Набелязвам си най-добрите оферти, след което се отправям на там. Гледам това да се случва в пиковите часове, защото тогава хората бързат повече и знам, че няма да им се занимава да чакат за касовите си бележки на апаратите, където сами могат да чекират продуктите си. След което аз събирам тези бележки. Така за последната година супермаркетите ми върнаха кеш близо 960 паунда“, споделя англичанката.

Как работи системата? Големите вериги супермаркети на Острова са свързани и ако в една от тях, да кажем, пакетче чипс, струва 1 паунда, а в друга – 1,25 паунда, то магазинът, където сте закупили по-скъпият артикул ви връща разликата под формата на купон с касовата ви бележка. Най-често това са малки суми, но ако процедирате като Кал, можете да натрупате доста солидна сума за няколко месеца.

loading...

„Важно е да сте организирани.   На мен ми се наложи да напусна работа, защото времето не ми стигаше в началото, но сега вече съм експерт. Вече ми отнема под половин час да намеря няй-добрите промоции и оферти“, коментира „Кралицата на купоните“, както още я наричат.

Donald Trump Make Christmas Great Again Chrithmith style Ugly Christmas Sweaters

Кал има и впечетляващи запаси, които, по нейни думи, са й напълно достатъчни, за да отвори собствен магазин. Вижте й вие как изглежда домът на тази, несъмнено хитра британка.

Cal's hoard (Collect/PA Real Life)
Cal’s hoard (Collect/PA Real Life)
Cal's bargains (Collect/PA Real Life)
Cal’s bargains (Collect/PA Real Life)
Cal's stash (Collect/PA Real Life)
Cal’s stash (Collect/PA Real Life)
Facebook коментар
(Visited 11 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 328 - Today Page Visits: 1